VTÍPKY ... :)
Re: VTÍPKY ... :)
Nahá žena doma cvičí jógu. Pri roznožke sa prilepí pipinou o podlahu a vytvorený podtlak je tak silný že sa nedokáže odlepiť... Privolaný manžel si taktiež nevie rady a napriek veľkej hanbe sa rozhodnú privolať suseda. Podtlak je však silnejší ako dvaja zdatní chlapi a tak sused dostal nápad: Vyrežeme parkety okolo tvojej ženy, otočíme ju, zhora doprostred navŕtam malý otvor, podtlak sa uvoľní a hotovo. Muž: V žiadnom prípade, tie parkety stály 70€/m2. Mám lepší nápad. Chyť moju ženu za jednu bradavku, ja ju chytím za druhú, ona zvlhne a potom ju ako slimáka odtlačíme do kuchyne kde je linoleum za 6€..
- Reklama
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kluk přijde domu totálně ožralej.
Jeho verze: Přijdu domu, letím na záchod, rozsvítím, vybliju se, zhasnu.
Otcova verze: Sedím na záchodě, někdo přijde, zhasne, poblije mě a rozsvítí a zmizne.
Jeho verze: Přijdu domu, letím na záchod, rozsvítím, vybliju se, zhasnu.
Otcova verze: Sedím na záchodě, někdo přijde, zhasne, poblije mě a rozsvítí a zmizne.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Samothe a Power super
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Muj drahy synu!
Píšu pomalu, protože vím, že neumíš rychle číst.
Už nebydlíme tam, kde jsme bydleli. Tvůj otec četl, že nejvíc dopravních nehod se stane v 20 kilometrovém okruhu od bydliště, proto jsme se přestěhovali. Nemůžu Ti napsat čislo domu, protože předešlí obyvatelé ho odmontovali a vzali s sebou, aby si nemuseli měnit adresu. Všechno je velmi pěkné v novém domě. I pračku máme, i když nějak nefunguje. Vložila jsem do ní šaty, zatáhla jsem za provázek a od té doby jsem ty šaty neviděla. Ale není to špatné.
Minulý týden pršelo jen dvakrát. Jednou tři dny a jednou čtyři dny.
Poslala jsem kabát, který jsi chtěl, ale podle tvého otce by byl balík kvůli knoflíkům příliš těžký, tak jsem je uřezala. Najdeš je v levé kapse.
Tvoje sestra dneska ráno porodila, ale jestě nevíme co. Takže ti zatím nemůžu říct, jestli jsi strejda nebo teta.
Tvůj bratr si včera zabouchl klíče v autě. Dost jsme se báli, protože trvalo víc než dvě hodiny, než mě s otcem z toho auta vysvobodili.
Soused minulý týden spadl do sudu s domácí hruškovicí. Zkoušeli ho vytáhnout, ale hrdinsky je přemohl a utopil se. Tři dny hořel v krematoriu.
Ale jinak se nic zvláštního neděje, všechno je ve starých kolejích.
Tvoje milujíci matka.
PS: Chtěla jsem Ti vložit nějaké peníze do obálky, ale byla už zalepená.
Píšu pomalu, protože vím, že neumíš rychle číst.
Už nebydlíme tam, kde jsme bydleli. Tvůj otec četl, že nejvíc dopravních nehod se stane v 20 kilometrovém okruhu od bydliště, proto jsme se přestěhovali. Nemůžu Ti napsat čislo domu, protože předešlí obyvatelé ho odmontovali a vzali s sebou, aby si nemuseli měnit adresu. Všechno je velmi pěkné v novém domě. I pračku máme, i když nějak nefunguje. Vložila jsem do ní šaty, zatáhla jsem za provázek a od té doby jsem ty šaty neviděla. Ale není to špatné.
Minulý týden pršelo jen dvakrát. Jednou tři dny a jednou čtyři dny.
Poslala jsem kabát, který jsi chtěl, ale podle tvého otce by byl balík kvůli knoflíkům příliš těžký, tak jsem je uřezala. Najdeš je v levé kapse.
Tvoje sestra dneska ráno porodila, ale jestě nevíme co. Takže ti zatím nemůžu říct, jestli jsi strejda nebo teta.
Tvůj bratr si včera zabouchl klíče v autě. Dost jsme se báli, protože trvalo víc než dvě hodiny, než mě s otcem z toho auta vysvobodili.
Soused minulý týden spadl do sudu s domácí hruškovicí. Zkoušeli ho vytáhnout, ale hrdinsky je přemohl a utopil se. Tři dny hořel v krematoriu.
Ale jinak se nic zvláštního neděje, všechno je ve starých kolejích.
Tvoje milujíci matka.
PS: Chtěla jsem Ti vložit nějaké peníze do obálky, ale byla už zalepená.
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Borec.... prý:
"Hlavní výhodou zrcátek je, že je v nich vidět naprostý hovno. Duhá výhoda je že se nedaj nastavovat jako klasický zrcátka. a Třetí že to prostě vypadá dobře…"
Luxusní inzerát
"Hlavní výhodou zrcátek je, že je v nich vidět naprostý hovno. Duhá výhoda je že se nedaj nastavovat jako klasický zrcátka. a Třetí že to prostě vypadá dobře…"
Luxusní inzerát
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
..jako nevladal som to ani skopirovat od smiichu
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007