Zafira 10/2008 1.9CDTI 150k
Re: Zafira 10/2008 1.9CDTI 150k
Mam Háčko motor stejny i DPF.
Jezdim taky v Praze ( a okoli trasy rano cca 13 Km pak popojizdim po 2 -3 km a zase domu cca 13km ).
Zatim vse jak ma i kdyz jak pozoruji tak tech cca 10Km je minimum nez se spusti regenerace, nemam MJK tak to poznam
podle zvuku motoru a spotrebe
Koupeno pri 134 000km a ted mam neco malo pres 150 000km.
Zatim bez oprav ( jen termostat , vybojky v xenonech a klasicka udržba , rozvody atd. ).
MJK jsem taky chtel ale mam GID , ktery bych musel menit nepodporuje SW. tak si to prvni over aby ti fungoval .
Jinak drzim palce pri reseni zavady , zatim vsichni chvali clena Romank. tak bych asi nevahal a dal to tam Proc to davat jinam kdyz mame odborniky
Jezdim taky v Praze ( a okoli trasy rano cca 13 Km pak popojizdim po 2 -3 km a zase domu cca 13km ).
Zatim vse jak ma i kdyz jak pozoruji tak tech cca 10Km je minimum nez se spusti regenerace, nemam MJK tak to poznam
podle zvuku motoru a spotrebe
Koupeno pri 134 000km a ted mam neco malo pres 150 000km.
Zatim bez oprav ( jen termostat , vybojky v xenonech a klasicka udržba , rozvody atd. ).
MJK jsem taky chtel ale mam GID , ktery bych musel menit nepodporuje SW. tak si to prvni over aby ti fungoval .
Jinak drzim palce pri reseni zavady , zatim vsichni chvali clena Romank. tak bych asi nevahal a dal to tam Proc to davat jinam kdyz mame odborniky
Astra Caravan 1.9 CDTI Z19DTH.
Dlouhodoba 6,5L/Km
Dlouhodoba 6,5L/Km
- Reklama
Já musel být v minulém životě asi velká svině. Včera jdu k autu a už z dálky vidím pootevřenou kapotu. Po pár krocích i vymlácené okno.
Odpojená zem z baterie a vylomenej airbag. Lidi, posral bych se. Čert fakt sere na jednu hromadu. Na rajce jsem doplnil fotky
Odpojená zem z baterie a vylomenej airbag. Lidi, posral bych se. Čert fakt sere na jednu hromadu. Na rajce jsem doplnil fotky
Zafira 1.9 CDTI 110kw 2008
foto
http://www.rajce.net/a7552009
foto
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty bláho, to mně mrzí..
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
- filipek013
Tak to je riadny bonus ludia su svine... pevne verim ze mna taketo veci budu este dlhu dobu obchadzat.
inak zafirku mas velmi peknu, OPC line 1 paket je krasny, este aspon 17" kola by sa hodili. No to je asi to posledne nad cim teraz uvazujes po vsetkych investiciach co si uz dal do auta a este po tomto budes muset dat...
snad uz sa vsetci certi vysrali a bude uz dobre, drzim palce...
inak zafirku mas velmi peknu, OPC line 1 paket je krasny, este aspon 17" kola by sa hodili. No to je asi to posledne nad cim teraz uvazujes po vsetkych investiciach co si uz dal do auta a este po tomto budes muset dat...
snad uz sa vsetci certi vysrali a bude uz dobre, drzim palce...
Zafira 1,9 cdti, 88kW (chip 110kW), OPC line
Astra Caravan Cosmo Sport 1,9 CDTI, 110 kW, 2007 [/b] - ex
Astra Caravan Cosmo Sport 1,9 CDTI, 110 kW, 2007 [/b] - ex
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je hnus, co se tu děje u nás.... zastřelil bych ho na místě, kdybych ho tam chytil.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
ještě, že nemám bouchačku jinak bych udělal to samý, ale obušek by se vyřádil potkat ho
Jsem uchylák a mít prachy tak to v autě utápím. Ty kola chci - tyhle 16 chci nechat na zimu a uvidim, co se bude dát sehnat za 17, nebo 18- tky. Ale gumy by mě asi sežrali chtěl jsem hlavně radio podobne co nabízel romanK s navi a handsfree, ale po téhle zkušenosti na to dlabu. Ještě štěstí, že nemám rec - a mužu si nechat zdát o vyhřejváni sedaček a sport tlačítku..
Jsem zvědavý, jak mě obere pojišťovna
Jo, taky jsem si říkal- jak by to dopadlo, kdybych někoho načapal. Za 6x vybraný auto a 1 ukradeny - by se ve mě probudilo zvíře a seřezal bych ho do krve.
Jsem zvědavý, jak mě obere pojišťovna
Jo, taky jsem si říkal- jak by to dopadlo, kdybych někoho načapal. Za 6x vybraný auto a 1 ukradeny - by se ve mě probudilo zvíře a seřezal bych ho do krve.
foto
foto
no ty woe ,,, co dodat , jen ... jsem taky z Prahy prvni auto 2 x vykradeny ( fabia - vzali i rezervu a vse ostatni ) druhy auto zmizelo cele Oktavka II a ted koukam , ze lezou i do Opla ...mas skoro stejne
Opel Zafira B sport , 1,7 CDTI , A17DTR , 92 kw , 2008
Cajt byl hrozně chytrej - airbagy se dlouho nekradli a dělaji to prý amnestovaný. 3 roky zpět byla v Praze vlna na opel airbagy . Máme firemni opely a v jeden tyden vybrali na pha10 a u mě před barakem celkem 4 auta.
Už mě to ale všechno štve - buď jezdím po servisech, nebo řeším tohle
No snad to bylo ojedinělé - v ulici máme další dvě zafiry a ty byli ušetřeny - moje bylo jediné nezasněžené....
Už mě to ale všechno štve - buď jezdím po servisech, nebo řeším tohle
No snad to bylo ojedinělé - v ulici máme další dvě zafiry a ty byli ušetřeny - moje bylo jediné nezasněžené....
foto
foto
Ruzmim
Hele jak ti uradli ten pytel, mel jsi rozlomeny zamek volantu??? Dnes jsem jako posledni sanci kvuli nefunujicimu ovladani na volantu a chaotickemu chovani AFL/IDS a jinych veci co souvisi s CIMem jsem demontoval airbag a veci okolo abych se k cimu dostal, jinak receno bez toho aby jsi mohl pootocit volantem je temer nemozne ty zapadky co airbag drzi ho vyndat nebo to byl caprfield a nebo meli klice od auta a okno udelali az potom aby to nebylo moc okate
beru zpet jde to, podle fotky proste udelali diru do obalu volantu svi..........
Hele jak ti uradli ten pytel, mel jsi rozlomeny zamek volantu??? Dnes jsem jako posledni sanci kvuli nefunujicimu ovladani na volantu a chaotickemu chovani AFL/IDS a jinych veci co souvisi s CIMem jsem demontoval airbag a veci okolo abych se k cimu dostal, jinak receno bez toho aby jsi mohl pootocit volantem je temer nemozne ty zapadky co airbag drzi ho vyndat nebo to byl caprfield a nebo meli klice od auta a okno udelali az potom aby to nebylo moc okate
beru zpet jde to, podle fotky proste udelali diru do obalu volantu svi..........
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....