Astra Caravan, Cosmo, 1,9 150 PS :)
Re: Astra Caravan, Cosmo, 1,9 150 PS :)
konecne vidim ako vyzera ta opravna sada
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
- Reklama
Hezká práce! Můžeš mi říct specifikaci toho materiálu co jsi použil - kde koupit?
2 corsaczek: materiál na odhlučnění kufru jsem koupil v Lidlu, prodávali to jako ochranu na zeď do garáže, proti odření dveří
dnes jsem dodělal zásuvku na 12V v kufru a při té příležitosti jsem použil jednu roli Alubandu na odhlučnění zadních blatníků
...ještě vyměnit zadní repro, odhlučnit zadní dveře a bude hotovo (vpředu už repráky vyměněné mám a jen kvůli odlučnění se mi rozdělávat nechtějí)
dnes jsem dodělal zásuvku na 12V v kufru a při té příležitosti jsem použil jednu roli Alubandu na odhlučnění zadních blatníků
...ještě vyměnit zadní repro, odhlučnit zadní dveře a bude hotovo (vpředu už repráky vyměněné mám a jen kvůli odlučnění se mi rozdělávat nechtějí)
v sobotu 15.9. jsem vyčistil EGR ventil přímo v něm žádné velké nánosy a ovládací ventil krásně chodí, ventil jsem promazal "měděným" mazadle, tak to snad ještě vydrží
v ústí výřivých klapek byl bordel dosela slušnej, vytřel jsem co se dalo, ale uvnitř asi bude pěknej humr...
v ústí výřivých klapek byl bordel dosela slušnej, vytřel jsem co se dalo, ale uvnitř asi bude pěknej humr...
19.10.2012
1) nové STK + emise (bez problémů)
2) výměna žhavících svíček
1) nové STK + emise (bez problémů)
2) výměna žhavících svíček
dnes vyměněn vzduchový a kabinový filtr (bordelu tam bylo až hrůza a to mění 1x do roka)
zítra: olej + filtr + palivový filtr
zítra: olej + filtr + palivový filtr
tak konečně dnes vyměněn olej + filtr + palivový filtr
mna to caka v stredu
jj je tam bordelu..ja som menil komplet ...stare boli ako polystyren biele...zateplovali nam barak..inak ten kabynovy menit je cisty porod
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Můžu se zeptat, kde jsi koupil ten šuplík do kastlíku? Případně jak se to odborně nazývá ?
Prodáno 16/08/2014: Opel Astra H Caravan (2009), 1.7 CDTi (81 kW) Z17DTR , najeto 193 731.