Pokec o čemkoliv a OT
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: pokec o čemkoliv a OT
Šišaté nebudou, pokud leží na plocho na sobě. Akorát budou zmáčknuté a nejhůř na tom bude ta spodní. Když je hodíš na ráfek, asi půjdou dost blbě nafoukat, vzduch bude unikat okolo pneu a ráfku. Ale v každém lepším pneuservise mají tlakové hustící dělo, takže to není až takový problém... Servisáci to ale nemají rádi.
Pneu bez ráfku se stavějí na výšku vedle sebe. Pneu s ráfkem klidně na sebe, ale dostatečně nahuštěné. Nejlépe v tmavé suché místnosti.
Pneu bez ráfku se stavějí na výšku vedle sebe. Pneu s ráfkem klidně na sebe, ale dostatečně nahuštěné. Nejlépe v tmavé suché místnosti.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
Frydexi udělla jsi mi aspon trošku radost, jsou hezky v garáži takže v suchu a bez slunka jsou, je to podzemní garáž takže se tam ani nestřídají teploty. Uvidíme co mi řeknou servisáci.. ty letní už hodím tak jak mají. hodl chybama se člověk učí
Proto jsem si pořídil v Penny stojan na pneu za 200
Po brně jezdí bílá oktávie spz: 1B4 8018 - tajnáci
Já viděl zase plno zelenejch a modrejch fabek, 2 anténky na střeše a černý skla. Včera mě měřili na Černovické Terase ve Slatině s modrým pašíkem. Dal sem tempomat na 50 a jelo se
Jak mam jezdit, na letních v tomdle počasí, zimní obutí budu mít až 6.11.
Opatrně.. a doufat, že se zase trošku oteplí..
Takovych tam jezdi...zralok píše:Po brně jezdí bílá oktávie spz: 1B4 8018 - tajnáci
Tato konkretni ma radar
ja jsem objednan do servisu 31.10. ve 4 odpoledne, ale ma byt slunecno od pindili tak jsem zvedav.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ešte sa oteplí, toto je len také - BU BU BU už som tu ja zimaMilosh:pindili
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan