Celodenne svietenie
Re: Celodenne svietenie
zdar, je možný že po odpojení baterie se zresetuje nastavení denního svícení?
prostě mi auto na "AUTO" přestalo svítit a musím to natvrdo zapnout...
- Reklama
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Asi divne ? Mam denni sviceni po nastartovani funkuje, ale nejdou natrvalo kdyz jedu v noci dat dalkovy svetla funkuje nebo si prisvedcuji jen svetelnou houkackou a v zatackach je to neprakticke. Nevite co s tim? Diky
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Otoc vypinacom svetiel doprava a hned dolava pri nastartovanom motore = aktivacia/deaktivacia naprogramovaneho denneho svietenia. Denne svietenie zostalo naprogramovane, no zrejme sa deaktivovalo alebo bolo deaktivovane omylom.dogee píše:zdar, je možný že po odpojení baterie se zresetuje nastavení denního svícení?
Uz nemam Opel, zostal mi op-com a kniha Jak na to.
nedy666:V noci si zapni svetlá normálne vypínačom a diaľkové svetlá Ti budú fungovať ako majú. Pri dennom svietení nefungujú.
Astra H Caravan 1.7 CDTi, 59 kW, r. v. 2005
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
dik moc, funkuje to, myslel jsem ze se to podelalomimar píše:nedy666:V noci si zapni svetlá normálne vypínačom a diaľkové svetlá Ti budú fungovať ako majú. Pri dennom svietení nefungujú.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
diky, za radu, uz to fungujeKFL píše:[Otoc vypinacom svetiel doprava a hned dolava pri nastartovanom motore = aktivacia/deaktivacia naprogramovaneho denneho svietenia. Denne svietenie zostalo naprogramovane, no zrejme sa deaktivovalo alebo bolo deaktivovane omylom.
Novinka na trhu, celkem se mi to páčíí....
http://www.autobazar.eu/sk/opel-astra-h ... 02813.html
http://www.ebay.de/itm/Opel-Astra-H-07- ... 51a15853d3
http://www.autobazar.eu/sk/opel-astra-h ... 02813.html
http://www.ebay.de/itm/Opel-Astra-H-07- ... 51a15853d3
Prosím o radu, neviem či som niečo nepotentoval .
Mal som odobranú lištu s vypinačmi na svietenie a aj odpojené káble. Po zložení mi nejdu zapnúť svetlá klasicky vypinačom a mám taký pocit že najdú zapnuť ani hmlovky. Nesvietia ani kontrolky na svetlá a ani na hmlovky. Avšak po skrútení kľúčom (ešte pred štartom) sa automaticky rozsvietia stretávacie svetlá (kontrolka nesvieti), diaľkové normálne fungujú.
Čo som pokazil prosím ukľudite ma, však to nie je nič vážne ďakujem.
Mal som odobranú lištu s vypinačmi na svietenie a aj odpojené káble. Po zložení mi nejdu zapnúť svetlá klasicky vypinačom a mám taký pocit že najdú zapnuť ani hmlovky. Nesvietia ani kontrolky na svetlá a ani na hmlovky. Avšak po skrútení kľúčom (ešte pred štartom) sa automaticky rozsvietia stretávacie svetlá (kontrolka nesvieti), diaľkové normálne fungujú.
Čo som pokazil prosím ukľudite ma, však to nie je nič vážne ďakujem.
ASTRA H 1,6 16V twinport 2005
Naozaj mi nevie mi nikto poradiť .
Skúšal som krútiť hore-dolu, nič (nemal som naprogramované denné svietenie a nemám ani automatické sv.). Mal som odpojený akumulátor a aj spínaciu jednotku svetiel som znova vybral, najskôr zapojil vypínače, po hodine zapojil aku, nepomohlo. Celá tá spínacia jednotka nefunguje vôbec, a dokonca nesvieti ani stredový panel. Čo s tým
Skúšal som krútiť hore-dolu, nič (nemal som naprogramované denné svietenie a nemám ani automatické sv.). Mal som odpojený akumulátor a aj spínaciu jednotku svetiel som znova vybral, najskôr zapojil vypínače, po hodine zapojil aku, nepomohlo. Celá tá spínacia jednotka nefunguje vôbec, a dokonca nesvieti ani stredový panel. Čo s tým
ASTRA H 1,6 16V twinport 2005
ja by som skontroloval poistky, teda ak si to poskladal naspat spravne
Uz nemam Opel, zostal mi op-com a kniha Jak na to.