Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Mám strach, že neotevře..
- Reklama
To víte že neotevřou,ani omylem.Jedni jak druzí půjdou ve finále do koalice třeba s Maxipsem Fíkem,jen se tam udržet co nejdýl a vyžrat poslední drobky,co ještě zbyly.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
já bych jim nekřivdil.. Oni by se rádi s "obyčejnými lidmi" rozdělili. Ale napřed by museli mít dost pro sebe a pro své.. A to za současného stavu státní kasy nemaj. Takže chtějí - velmi solidárně-, aby ji všichni (ostatní) nejdřív naplnili a pak, když něco zbude, tak budou určitě štědří i na ty ostatní.. A lidi to ne a ne pochopit..
Zafira 1.9 DT 88 kW 2007
Ty to ještě umíš napsat s ironií a nadhledem,já už jsem tím,jak to tady dopadlo tak znechucenej a nasranej,že to bohužel neumím
Prostě jak říkával můj děda: "Největší tragédií tohohle národa byl rozpad Rakouska-Uherska"
Vcera jsem se bavil s maminym bratrancem, ktery v roce 1985 emigroval do Svedska. Nyni rika ze by se uz ani za nic nevratil, je mu 70 roku, vypada jako cesky "deda" na 60, z duchodu muze jet 4x rocne na kanary a jeste mu zbyde na super ziti a hypoteku na novy dum ktery nedavno koupili, toz asi tak
Jeho zene je 78 a vypada babka tak na 65
Toho se cesky duchodce ani za 100 let nedocka.
Jeho zene je 78 a vypada babka tak na 65
Toho se cesky duchodce ani za 100 let nedocka.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jo jo nebejt soustavnyho niceni naseho hospodarstvi od roku 39 az do ted tak jsme na tom minimalne stejne jak v tom svedsku....
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Tak tak.. Před sto lety si česká politická reprezentace uvědomila, že suverenní vláda, znamená víc než být jen národní či spolková a tak tlupa kolem tatíčka Masaryka vsadila na nacionalismus a rozbourali mocnářství.. Od té doby jsme sice samostatný stát, ale na pomezí východu a západu. Proč i teď brojej proti větší integraci s EU ? Vůbec ne kvůli marmeládám a rumu, ale k kvůli tomu, aby nebyl, kdo by jim mohl "shora" diktovat, že teď už mlaskaj moc A ten nadhled ? Nu, člověk s tím nic neudělá. Kandidovat nepůjdu (byl bych asi stejný jako oni, když bych měl ty možnosti ) a kazit si tím život nemá cenu.. Když tím nic nezměním.. Aspoň se tomu směju
Zafira 1.9 DT 88 kW 2007
To: Milosh. Je taky otázkou, kým příbuzní v tom Švédsku v produktivním věku byli.. Copak takový Gross, nebo Topolánek, si myslíš, že se takhle v penzi mít nebudou ? A zdaleka to nejsou ojedinělé případy, přeci Nu a právě díky těmhle svým politickým vůdcům, už Evropu vlastně předčíme
Zafira 1.9 DT 88 kW 2007
Kandidovat nepůjdu (byl bych asi stejný jako oni, když bych měl ty možnosti )
No je to sice smutný,ale na dnešní dobu málo vídaná upřímnost,to se cení
No je to sice smutný,ale na dnešní dobu málo vídaná upřímnost,to se cení