Autobaterie - rozměry
- BikerMarius
Re: Autobaterie - rozměry
FKL:Přesně tak a přesně tu Vartu mam objednanou. Auto stejně starý.rok holt, šest let a je baterka na výměnu.
- Reklama
Mne baterka zacala odchadzat minulu zimu, startovanie trvalo niekedy podozrivo dlho. A koniec nastal po prvom nocnom bratislavskom mraziku predvcerom. Navyse sa na kontaktoch zacala prejavovat oxidacia z vyparov, take biele a namodrale usadeniny.
Naposledy upravil(a) KFL dne 10 říj 2012, 18:55, celkem upraveno 1 x.
Uz nemam Opel, zostal mi op-com a kniha Jak na to.
- BikerMarius
Mne když už je chladněji a žhavím tak je znát že je to slabý blika display i budíky...atd
Este trochu cervenej a bude z Opla Ferrari Hlavne, ze uz startujeme.
Doplnene: Startovanie je krasa, citelny rozdiel, aj zvukovy, ako dobre vyladene nastroje.
p.s.Samozrejme, ze tam vratim povodny kryt na +, lebo tento cerveny plast nie je urceny na prevadzku - mohol by sa roztopit, ale az po zime.Doplnene: Startovanie je krasa, citelny rozdiel, aj zvukovy, ako dobre vyladene nastroje.
Uz nemam Opel, zostal mi op-com a kniha Jak na to.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Jsem na tom stejně a nechci riskovat před mrazama, tak jsem objednal a dnes dorazila tato.BikerMarius píše:Mne když už je chladněji a žhavím tak je znát že je to slabý blika display i budíky...atd
Kód: Vybrat vše
http://zbozi.arkov.cz/i/154936-autobaterie-12v-70ah-silver-sznajder.html
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF