Studené starty 1.9 CDTI
Re: Studené starty 1.9 CDTI
Kdyby byla některá ze svíček KO,tak ti to prozradí diagnostika.Jestli je paměť bez chyb,tak bude chyba jinde.
- Reklama
diagnostikou jako že i opcomem? mám chybu 38008, je to ono?
lze udělat výměnu žhavících svíček v "garáži", nebo ne? je potřeba aktivovat "techem"?
vsetko sa da ak mas naradie a skusenost
hrozi tam utrhnutie zavitu, pripadne zlomenie zhaviacej spicky
hrozi tam utrhnutie zavitu, pripadne zlomenie zhaviacej spicky
ASTRA H CARAVAN 1.7 CDTI 59kW/80 koní
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
Je to ako vymeniť sviečku v benzíňaku
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
no caka to aj mna...auto uz sem tam krochka a steka az potom nastartuje..upozornili ma ze to moze byt aj zhaviace rele alebo sviecky..to zase bude roboty omg
chlapi a viete mi prosim povedat kde mam hladat to rele??
chlapi a viete mi prosim povedat kde mam hladat to rele??
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Žhaviace rele by malo byť pod poistkovou skriňou v motorovom priestore , taký hliníkový blok ,ako otvoríš kapatu je to hneď vidieť .
Ale ja mám iný problém , baterka ok , žhaviče menené pred cca 2 rokmi a auto bez chyby a je jedno či je zima a či teplo auto nechce naskočiť ,niekedy hneď naskočí niekedy až na druhý krát , máte stým niekto skúsenosti ? aj keď si napichnem auto na OPcom tak jediná chyba je EGR ventil .
Ale ja mám iný problém , baterka ok , žhaviče menené pred cca 2 rokmi a auto bez chyby a je jedno či je zima a či teplo auto nechce naskočiť ,niekedy hneď naskočí niekedy až na druhý krát , máte stým niekto skúsenosti ? aj keď si napichnem auto na OPcom tak jediná chyba je EGR ventil .
ASTRA H CARAVAN,2007 1,9 CDti 88kw,COSMO in black skin
@matyyysek dakujem
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Tak je auto bez chyby ci vypisuje EGR?matyyysek píše:Žhaviace rele by malo byť pod poistkovou skriňou v motorovom priestore , taký hliníkový blok ,ako otvoríš kapatu je to hneď vidieť .
Ak je EGR OK tak to bude starter.
Riesil som to nedavno, anglicke fora su toho plne.
Repas cca. 60 eur, novy cca. 130
Astra H, Z19DT