Výměna H7
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna H7
kazda zarovka ktera je trochu do modra ma problemy za mokra ci deste..to plati i u xenonech..
Opel Astra OPC
- Reklama
http://www.autoledky.sk/Item/xenesis-tr ... arovky-h7/
poculi ste o nich? skusenorti nejake refs,alebo dakto videl? cital som diskusiu na bawo klube kazdy to tam chvalil..
poculi ste o nich? skusenorti nejake refs,alebo dakto videl? cital som diskusiu na bawo klube kazdy to tam chvalil..
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
vcera jsem menil H7 na firemni pežotovi 308 a málem mě z toho jeb*o, mám dodraný ruce a trvalo mi to asi 1,5 hodiny
super bylo, že mi prdly obě zároveň, už za tmy, na cestě od zákazníka, takže jsem mohl buď přespat na benzince, nebo se to pokusit vyměnit a fakt to byl vopruz
super bylo, že mi prdly obě zároveň, už za tmy, na cestě od zákazníka, takže jsem mohl buď přespat na benzince, nebo se to pokusit vyměnit a fakt to byl vopruz
Zdravím pánové. Chtěl jsem se zeptat,jde samostaně koupit plastový konektor pro žárovku H7 do hlavního světla? Bylo by to pro Zafiru B.
Opel Zafira B 1.7 CDTI,81KW,r.v.2008