Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak jsme včera s Astoru absolvovali strastiplný den. Ráno manželce odtekla plodová voda, takže šup do Motola, kde jsme byli zaregistrováni. Jenže ouha, měli plno, takže prý se bude rodit na Vinohradech. Museli jsme podepsat revers, abychom mohli jet Astrou a ne sanitkou a šup na Vinohrady. No a ve 22:55 se nám narodila holčička Šárka, která měla přes 4 kg.
Takže to byl asi ten nejbáječnější výlet, který jsem kdy s Astrou absolvoval ...
Takže to byl asi ten nejbáječnější výlet, který jsem kdy s Astrou absolvoval ...
EX Astra Caravan H, 1,9 CDTI (88 kW), r. v. 2006
- Reklama
Tak to gratulace, kdyz koukam na tve auto tak si malem zena uzila pohled na hvezdy primo z auta co
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Veeeeliká gratulace
Gratulace ! ...dcerce a mamince hodně zdraví !
No, ráno hvězdy nebyly, a do Vinohradske nemocnice jsme dorazil v 10:00. Takže manželka si užila, ale rozhodně ne hvězdy ... Asi je dobrý, aby chlap byl u porodu ...milosh píše:Tak to gratulace, kdyz koukam na tve auto tak si malem zena uzila pohled na hvezdy primo z auta co
Jinak díky všem za gratulace !!!
EX Astra Caravan H, 1,9 CDTI (88 kW), r. v. 2006
Kdo nebyl u porodu neni chlap, je to rozhodne zazitek na cely zivot
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Sajfi -gratuluji
Mildo Ty jsi vůl.. Když se narodila moje první dcera, tak nepouštěli ani do porodnice.. Ukázali mi ji přes ČB monitor.. U druhý jsem mohl přijít až druhý den..
Mildo Ty jsi vůl.. Když se narodila moje první dcera, tak nepouštěli ani do porodnice.. Ukázali mi ji přes ČB monitor.. U druhý jsem mohl přijít až druhý den..
...no vidíš, a já si o chlapovi u porodu myslím že je to jen další móda. Nedávno jsem četl super článek na toto téma který napsala žena ! Psala mi z duše o tom že se do toho spousta lidí nutí, aby kamarádi a příbuzní neřekli. Prostě každého názor, já bych k porodu nikdy nešel.milosh píše:Kdo nebyl u porodu neni chlap, je to rozhodne zazitek na cely zivot
Já bych to bral s nadhledem. Říká se, že kdo nešu*al cigánku není chlap. A kdo z vás přítomných, by se v tomhle případě chtěl stát chlapem. Já teda ne