OPCOM - vase skusenosti
Re: OPCOM - vase skusenosti
Zdar, pls dotaz na Opcom chovani, mam cina adpater FW 1.44, SW klasika Opcom china clone 8/2010. Vse funguje, zda se, normalne (napr. komfortni ovladani oken jsem si aktivoval), nicmene mam neaktivni (vysedlou) volbu Special Functions ??? Je to normalni, nebo se to da nejak zprovoznit ?? Diky.
Opel Astra-H Caravan 1.6T (Z16LET) (2007)
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Je to OK.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Pre vsetkych co si aktivovali check control opcomom, funguje Vam sledovanie hladiny COOLANT LEVEL?Oťas píše:No právě to je mi divný, že nemám ani jedno čidlo a chladící nehlásí a ostřikovače ano.....
Mam pocit, ze opcom nieco zle zapisuje pri aktivacii check control v UEC, nakolko mi hlasi len nizku hladinu v ostrekovacoch.
Medzi pinmi, ktore vedu na cidlo coolant level mam 7,2V. Pri merani na kontaktoch cidla pri nizkej hladine kvapaliny (cca 1cm pod rysku) je cidlo rozpojene po doliati kvapaliny je v stave zopnutia, cize reaguje spravne.
Mam pocit, ze ked som to prvy krat skusobne aktivoval a zistil ci to jednotka podporuje (nemal som este ziadne cidlo) tak mi to chlasilo nizku hladinu na oboch cidlach. Potom som to deaktivoval. Ked som ich dorobil a aktivoval tak mi to uz nehlasi. Ale to uz si zial nepamatam ci to bolo takto presne.
Niekde na zahranicnych forach som cital, ze opcom zle zapisuje ale nebolo to v spojeni s UEC.
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Nevim zda jsem udelal chybu nekde ja nebo china opcom......zafira AFL xeony aktivovane denni sviceni varianta 5, jsem si vsiml ze nesvitim..... tak jsem zapnul/vypnul svetla spinacem a ono to zustalo sviti jak to ma byt pro denni sviceni trvale zapnuto na rezim auto......stalo se to nekomu???? po vypnuti/zapnuti zapalovani to uz funguje jak ma, ale na jak dlouho??????
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vypnutím a zapnutím světel, aktivuješ a deaktivuješ denní svícení... (pokud je přes diag povolena jedna z variant)
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Frydex
ja myslel ze denni sviceni funguje tak ze vzdy po nastartovani budou zapnuta predni svetla, ovladacem se to da menit tim ze zapnu/vypnu svetla deaktivuju denni sviceni polovicka se dusuje, ze na to nesahala a presto se to vyplo a to ma rozkaz to nechavat na te poloze auto
ja myslel ze denni sviceni funguje tak ze vzdy po nastartovani budou zapnuta predni svetla, ovladacem se to da menit tim ze zapnu/vypnu svetla deaktivuju denni sviceni polovicka se dusuje, ze na to nesahala a presto se to vyplo a to ma rozkaz to nechavat na te poloze auto
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Přepínačem přepínám na 2-ku, jen za snížené viditelnosti,aby se osvětlila SPZ a osvětlení palubky, jinak to mám pořád na "0", nemám polohu "Auto" a funguje to spolehlivě.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
- vojtavojta
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
falconik: Sorry, nevšiml jsem si, že máš polohu AUTO. Tak to teď přesně nevím.. Ale mám pocit, že poloha auto, se rozsvítí, jen za snížené viditelnosti. Pokud je aktivní denní svícení, nemá s polohou AUTO asi nic společného. Přední světla svítí po nastartování a když je šero, přidají se pak i ostatní osvětlení, když je v poloze AUTO. Tak jsem si to myslel vždycky.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
Na polohu auto to funguje následovně.
mám variantu 5. Po nastartování svítí potkávačky a koncové světla. Jakmile senzor zaznamená šero, zapnou se parkovačky osvětlení spz, budíky, přepne se display...
mám variantu 5. Po nastartování svítí potkávačky a koncové světla. Jakmile senzor zaznamená šero, zapnou se parkovačky osvětlení spz, budíky, přepne se display...