Re: Jituky Oploj Astroj- :)
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já vím kdo má.... Kubesmaurer na Gé fóru..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
ale tebe milosh nemyslím to jen že power2 mi nikdy nic nepochválí ale já vím že auto to ted tady mají dost, ale hold to chtěl už před 4 rokoma a hold to vyšlo až ted a zase na druhou stranu sme to nemuseli složitě lakovat
Dneska jsem si konečně smazala servisní interval podle návodu který jsem tu našla....bylo na čase, pač už ,mě to nebavilo na to InSp koukat jsem to ale holka šikovná musím se pochválit sama když to nikdo jiný neudělá
V bohunicích směr bosonohy, troubsko po levé straně - je tam i benzína s nejlevnějším benzínem . http://mapy.cz/s/3EQo. Sice jsem tam byl pouze když sem byl registrovat renaulta ale pán byl milej a přijemnej a dokonce mi vyjel s autem z garáže (jojo začátky a uzký vrata od garáže sem neměl rád)jituka píše:Vzhledem k tomu že mi končí na konci měsíce technická, tak jsem byla na prohlídce, pač jsem měla pocit že mi tam něco tluče, a zjistili sme že mám v ninži úplně tyčky řízení....takže hurá je vyměnit a šup aup na technickou. Ale chci se zeptat nevíte náhodou kde v Brně je slušná STK??
Tak už mám zase na dva roky klid, pač mám čestvou technickou....prošla s naprosto čistým štítem co ž je úplně super Byl to ale boj najít na poslední chvilku nějaké místo kde mi to udělají.....Byla jsem u nás ve Slavkově kde mi pán řekl, že tak njedřív za 2 hodiny a to když to dobře půjde. Klidně bych si aji počkala ale byla jsem tam v 10 a o půl 12 zavíraůi tak by na mě stejnak řada ani nedošla. A tak jsem si udělal alespon emise, ale s těma byl zase problém pak při technické, pač se pán přehlídl a napsal klasika vozidlo M1, ale problém je v tom že já mám N1....ale tak naštěstí to nebyl žádnej puntíčkář pán na technické a udělal mi ji
Tak po dlouhé době zase tady....Astřička si ted dost užila....v dubnu do nás nacouval chlap s audinou a trošku mi pochroumal přední nárazník. Ale škoda skoro neviditelná, ale pro pojistnou událost dost zajímavá. V srpnu sem konečně dostala peníze a tak se za ně nechali nalakovat 5 dveře, protože byli pod lištou rezavé. Na předku se jen spravilo vedení nárazníku a podznačka pač jinak tam nic nebylo. Tak sme v neděli poskládali auto, umyli a konečně bylo celé krásné co se ale nestala, v neděli hned večer v práci mi ho nějaká píííííííííííííp odřela. Celý přední nárazník. Naštěstí sme ji dostihli a řešíme další pojistnou událost. No nemám já smůlu?? Tak čekáme jak se to dořeší, a sned budu mít pak zase hezký autíčko:) a když budeme v tom lakování předku tak přemýšlím jestli nenalakuju i mřížky mlhovek....no uvidíme uvidíme
"No risk
no fun"
dneska v 7 ráno u Lídlu v Brně - Slatině
no fun"
dneska v 7 ráno u Lídlu v Brně - Slatině
Tak já ty voli co mě přehlížejí maprosto přitahuju.....v pátek jsem jela s přítelovou corsou a co se nestalo...na stopce do mě ze zadu najel chlap s octavii...jediiný štěstí že sme měli už přezuto na zimní a nasadili sme už i zimní nárazník...jinak by to bylo asi opravdu k naštvání.....no taka uvidíme co pak z toho bude....