Miloshuf automaticky caravan II.
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Miloshuf automaticky caravan II.
milosh :
Vyhlaš aukci..... a budeš hned vědět.
Vyhlaš aukci..... a budeš hned vědět.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- Reklama
Uvidim jak to poresime nakonec, gecko je stejne jen nahrada MHD a jezdi prevazne po meste a obcas k rodicum cca 60km tak 2x mesicne. A hlavne to auto stoji pred panelakem (hacko je v garazi) a i kdyz se staram o obe tak precejen rok 1998 uz je znat na laku atd. Pravda z hacka by se dalo par veci prehazet do zafy - volant, navi, kola, ale kdyz by byla zajimava cena na odkup pak to bude komplet.
Ale jak rikam jen sonduju jak se ceny pohybuji, aktualni to bude zrejme asi az na jare
Ale jak rikam jen sonduju jak se ceny pohybuji, aktualni to bude zrejme asi az na jare
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no já to vidím tak že vše přehodit do záfy páč ti to nikdo asi neocení sám to vidím tak, že jak se bude prodávat vše sundám a prodám zvlášť
Leda ze by to koupil nekdo mistni - znalec
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Přesně, jak píše Samothe, žádná dodělávka (vychytávka) cenu nezvedne.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Jak to tady vidím tak to prodej na díly....
jinak tak 6-6,5 tis €
jinak tak 6-6,5 tis €
Ja to nebudu prodavat zpet do rise Takze mi to staci v korunach
Proste asi v nemecku bylo majiteli teplo na zadek nebo nevimvojtavojta píše:Jak to ze nemas vytapane zidle cece???
Ani ne kamo, kdyz se o auto staras a dodrzujes servisni intervaly nema se na nem co posr... Navic je to benzinhombre_71 píše:jen hloupý dotaz, proč se zbavuješ "háčka" a necháváš si "géčko" ? To už musí být pěkná plečka i při dobré péči, ne ? Jakákoliv oprava bude prakticky v hodnotě toho auta
A hlavne to porad papa o litr min nez kdyz jedem hackem takze treba Usti - Decin a zpet (je tam aquapark) neni problem dat za 6-6,5L pri pohodove jizde 2 dospely 2 deti, to s hackem bych musel hooodne pomalu, tak kolem 7.
Jedna aktualni fotka z Chevrolet srazu v Litomericich, byl jsem tam jako jedine poradne auto
Na leto asi klimu plnit nebudu