zadne stropne osvetlenie Astra H caravan
Re: zadne stropne osvetlenie Astra H caravan
nieje viac variant osvetlenia.... neviem ci sa mam do dorábania pustiť .
Opel Astra H caravan 1.6 16V, 85kw,r.v2012
- Reklama
Ano, nefotil. Mám to samé. A to na te fotce je z VeCe
To Milosh: ho využíváš pokaždé když se otevtřou dveře ne?
To Milosh: ho využíváš pokaždé když se otevtřou dveře ne?
Ano, ale obvykle kdyz jedu sam tak sedim vepreduJocker píše: To Milosh: ho využíváš pokaždé když se otevtřou dveře ne?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
dorabal som si zadne osvetlenie na predchadzajucom aute-ibize.
nieje to nic komplikovane-zhodit strechu,oznacit si otvor na svetlo a vyrezat.
Kable som tahal z prednej lampicky.
nieje to nic komplikovane-zhodit strechu,oznacit si otvor na svetlo a vyrezat.
Kable som tahal z prednej lampicky.
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
svetlo vzdadu je dobra vec mam tam bielomodre diody a posobi to intimne,mala si sem tam vyzaduje aby som ich zapol ked je tma,krom toho vidime aj mi nanu,teraz cez dovolenku pri 1660tich km hore a dole to bola neocenitelna vec.takze dorobit!
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- roman.schmidt
Ahojte,
Potreboval by som poradit pri zapojeni stropneho svetla.
V predu mam klasicku jednoduchu lampicku (nie citacie lampicky). Zaobstaral som si zadnu lampicku a chcel by som ju prepojit s prednou. Pod tapacirom zial nemam ziadne kable od vyroby.V predu mam hnedy, cerveno-modro-biely a biely kabel. Na zadnej lampicke,kt. som kupil mam kontakty 1,2,3,4 a obsadene su piny 1,2 a 4. Viete mi poradit,kt. kablik na ktory pin zapojit?
Mam Astru H Caravan.Skusal som vselijake varianty a nic. Ked som pripojil hnedy s pin 4 tak to svietilo, ale iba tak ze sa to muselo manualne vypnut/zapnut. Zial postupne zhasinanie mi neislo. Ani ked som otvoril dvere sa nezazalo.
Moc dakujem
Potreboval by som poradit pri zapojeni stropneho svetla.
V predu mam klasicku jednoduchu lampicku (nie citacie lampicky). Zaobstaral som si zadnu lampicku a chcel by som ju prepojit s prednou. Pod tapacirom zial nemam ziadne kable od vyroby.V predu mam hnedy, cerveno-modro-biely a biely kabel. Na zadnej lampicke,kt. som kupil mam kontakty 1,2,3,4 a obsadene su piny 1,2 a 4. Viete mi poradit,kt. kablik na ktory pin zapojit?
Mam Astru H Caravan.Skusal som vselijake varianty a nic. Ked som pripojil hnedy s pin 4 tak to svietilo, ale iba tak ze sa to muselo manualne vypnut/zapnut. Zial postupne zhasinanie mi neislo. Ani ked som otvoril dvere sa nezazalo.
Moc dakujem
Opel Astra III Caravan, A16XER mit LPG
- roman.schmidt
Rychleji bys to měl proměřený multimetrem, než tu čekat x dní Já boužel neporadím, protože tam mám navíc kabel k mikrofonu a čidlům pohybu.
A keby si to napojil normalne na priamo na + a - ???
z predu normalne na + a - natiahnes kable napriamo po zadnu lapicku rozvetvis na na dve + a dve - a mas nie???som amater ale vyskusal by som to takto ked som si dorabal posvietenie noh vsetko funguje ako maa aj zhasina
z predu normalne na + a - natiahnes kable napriamo po zadnu lapicku rozvetvis na na dve + a dve - a mas nie???som amater ale vyskusal by som to takto ked som si dorabal posvietenie noh vsetko funguje ako maa aj zhasina
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip