Jaké stěrače doporučíte
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaké stěrače doporučíte
O.K....dík za názory.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
- Reklama
Tesco a benzinky, ani Kelly neeeee... i normalni gumicky jdou do Aerotwinu
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Asi tak panex-father píše:Ja vymenil gumycky az na treti pokus. Vetsina je na nic a maloktere tam jdou a dobre drzi. Kvalitni origo sterace vydrzi tak dva roky, takze me neprijde tak strasne je po dvou letech za litr vymenit.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Před dvěma lety jsem koupil v Letňanech originály od Vojty a zatím pořád OK, spokojenost. Takže jestli origo vydrží ještě tuhle sezónu (na zimu je asi dodrbu), jdu zase do origo, protože jednou za tři roky to unesu a fakt jsem s nima spokojenej.
ASTRA H CARAVAN 1.7 CDTI 59kW/80 koní
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
No já mám stěrače rok a jsou už celkem dost v prdeli. mažou a máístama nestírají.
- jour
- Kontaktovat uživatele:
ja som na predoslu astru kupil najskor TESCO stierace a hroza. Nad 90km/h ich podfukovalo - slaby pritlak - nikdy viac.
Potom som kupil Valeo X-TRM alebo tak nejak. Asi o 4 EUR lacnejsie ako originaly a tiez to nebolo ono, gumicky v nich boli volne a nemali tu listu taku hrubu ako originaly - tiez sklamanie. Nakoniec som skoncil pri originaloch z Oplu za cca 30 EUR a absolutna spokojnost. BOSCH nemam dovod ani skusat. Vacsina ludi si ich pochvaluje, neviem ake zazraky od nich cakate, ci maju sklo vylestit alebo co Su take iste ako originaly aj cena je priblizne rovnaka.
Tiez odporucam dokupit prostriedok "tekute stierace". Ja som kupil spray za 3 EUR. Odkaz tu: http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... denie=1&c=
Nejde ani tak o to, ze kvapky odchadzaju same naporom vzduchu, to je skor taky "wow" efekt ale ked mam nastriekane tekute stierace, sklo sa dokonale precisti a stierace su ovela ucinnejsie. Tento pripravok odporucam vsetkym. Je to lacne a efektivne. Samozrejme trvacnost je ovela kratsia ako ked sa pouzije profesionalny drahy produkt aplikovany firmou. Ale raz za dva mesiace par minut nastriekania, dve vrstvy a rozdiel je nebe a dudy
Potom som kupil Valeo X-TRM alebo tak nejak. Asi o 4 EUR lacnejsie ako originaly a tiez to nebolo ono, gumicky v nich boli volne a nemali tu listu taku hrubu ako originaly - tiez sklamanie. Nakoniec som skoncil pri originaloch z Oplu za cca 30 EUR a absolutna spokojnost. BOSCH nemam dovod ani skusat. Vacsina ludi si ich pochvaluje, neviem ake zazraky od nich cakate, ci maju sklo vylestit alebo co Su take iste ako originaly aj cena je priblizne rovnaka.
Tiez odporucam dokupit prostriedok "tekute stierace". Ja som kupil spray za 3 EUR. Odkaz tu: http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... denie=1&c=
Nejde ani tak o to, ze kvapky odchadzaju same naporom vzduchu, to je skor taky "wow" efekt ale ked mam nastriekane tekute stierace, sklo sa dokonale precisti a stierace su ovela ucinnejsie. Tento pripravok odporucam vsetkym. Je to lacne a efektivne. Samozrejme trvacnost je ovela kratsia ako ked sa pouzije profesionalny drahy produkt aplikovany firmou. Ale raz za dva mesiace par minut nastriekania, dve vrstvy a rozdiel je nebe a dudy
Naposledy upravil(a) jour dne 23 srp 2012, 11:59, celkem upraveno 1 x.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Nejvíc dostávaj na prdel v zimě. Hlavně když se s nima stírá sníh a led. Chce to čistit okno a pak stírat.
Taky jsou gumičky v zimě tvrdší a špatnej stěrač se tak víc pozná.
I tak vydžej krásně stírat pár měsíců a pak už se to horší. Při dobrém zacházení vydržej dva roky a pak už to chce výměnu, protože už vynechávaj hlavně v chladném počasí. Když pak jede člověk třeba po dálnici a ta je mokrá/špinavá a bordel na skle během pár vteřin zasychá a stěračem to dolu nedostaneš, protože vynechává a nestáhne to, tak to já nesnesu. Dobrým stěračem tenhle blivajz stáhneš krásně i bez ostříknutí, jen se musí setřít než to stihne zaschnout.
Taky je ale každej jinak náročnej. Já sklo meju na benzínkách a když je zaprášený, nebo od brouků, tak za jídy ostříkám a setřu. jsou ale lidi, který za celý léto stěrač nepustí, protože jim prostě zadělaný okno nevadí.
Taky jsou gumičky v zimě tvrdší a špatnej stěrač se tak víc pozná.
I tak vydžej krásně stírat pár měsíců a pak už se to horší. Při dobrém zacházení vydržej dva roky a pak už to chce výměnu, protože už vynechávaj hlavně v chladném počasí. Když pak jede člověk třeba po dálnici a ta je mokrá/špinavá a bordel na skle během pár vteřin zasychá a stěračem to dolu nedostaneš, protože vynechává a nestáhne to, tak to já nesnesu. Dobrým stěračem tenhle blivajz stáhneš krásně i bez ostříknutí, jen se musí setřít než to stihne zaschnout.
Taky je ale každej jinak náročnej. Já sklo meju na benzínkách a když je zaprášený, nebo od brouků, tak za jídy ostříkám a setřu. jsou ale lidi, který za celý léto stěrač nepustí, protože jim prostě zadělaný okno nevadí.
Protože originál "OPEL" stěrače jsou BOSCHjour píše:BOSCH nemam dovod ani skusat. Vacsina ludi si ich pochvaluje, neviem ake zazraky od nich cakate, ci maju sklo vylestit alebo co Su take iste ako originaly aj cena je priblizne rovnaka.
Opel si stěrače nevyrábí. Jen prodává pod svojí značkou BOSCHe, které standardne montují na auta i při výrobě.
Stejně jako žárovky OPEL jsou Phlipips, vstřiky BOSCH, světla Hella, rádia různých značek atd., brzdy, skla, sedačky, řídící jednotky...
Auto je v dněšní době v podstatě jen skládačka dílů, které pro automobilku vyrábějí jiné firmy. Často se mení dodavatelé komponent i v průběhu výroby.
Ahoj ,já pořídil tyto zde http://www.nahradnidily1.cz/autodily/li ... /44716334/ a spokojenost i dobrá cena. Kupuju zde i jiné díly, jako svíčky, apod.