Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Vcera sme Astru a nakonec slusne i sebe protahli do Pece p. Snezkou a odsud rovnou na Snezku. Vystup pres Ruzohorky je vcelku slusna zabava a dolu pres Obri sedlo a Obrim dole to samy. Nahore bylo lidi jak sracek a dokonce nas sejmula i webova kamera, ktera je na Postovne Jelo se hlavne domu skoro uz za tmy naprosto suprove, nikde nikdo nezdrzoval. A tak i pres neustaly prekracovani rychlosti se nam Astra odvdecila alespon pro me libovou spotrebou 5,9 litriku
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já to tam vůbec nemám..smileboy píše:...P.S. Frydexi, když tam dáš v Torque v MENU tu mapu - view map - načte se Ti google mapa? Mě ne a nevim čim to...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
v sobotu výlet do pražské ZOO,počasí až moc pěkné,počet návštěvníků v momentě vstupu 4361 lidí
po vyčerpávající prohlídce následoval nákup v Ikea Zličín
provoz optimální a byl to moc pěkný den
po vyčerpávající prohlídce následoval nákup v Ikea Zličín
provoz optimální a byl to moc pěkný den
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
Tlumexi: Mivame s rodinou podobny scenar ale v Ikee i obed
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Prvni cast takovyho vyletu jeste zvladam, ale ta druha me dovede slusne nasrat Nastesti se mi dari volit vylety, ktery nemaj takovy zakonceni
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
oběd v Ikea bylmilosh píše:Tlumexi: Mivame s rodinou podobny scenar ale v Ikee i obed
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
A na "gauci" co tam ted maji nove? To nema chybu, kavicka a dorticek nakonec
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dneska jsme se vratili z Italie. Cesta v pohode az na kilometry opravovanych useku dalnice A2 v Rakousku. Taky jsem byl v soku z cen pohonnych hmot. 1,8 - 2,05eur za litr nafty. A to jsem uz v Mikulove nadaval za cenu 39,40kc.
1,7 CDTI, 74kw, rok výroby 2009
Dneska jsme regenerovali DPF po zhruba 2300 km!!
Je fakt, že byly dost dálnice a když to šlo tak jsem tomu nandával a přesně tohle mu asi vyhovuje šmejdovi
Je fakt, že byly dost dálnice a když to šlo tak jsem tomu nandával a přesně tohle mu asi vyhovuje šmejdovi
Dnes proběhl pravidelný roční servis. Olej, filtry, klima, brzdovka...