Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Brzo das plyn
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Nevysáli ti to cigoši z nádrže přes noc?power2 píše:Dneska sem natankoval opět plnou 100oktanu, stejně jako v pátek a to sem jezdil jen o víkendu
který ostravský zafirák neumí dávat přednost?
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si to koupil, na zkoušku.... teda přesněji tohle http://www.ebay.de/itm/ws/eBayISAPI.dll ... 499wt_1139 ,smileboy píše:To jste mě teď chlaci trochu naladili. Docela bych si to do auta pořídil - bude fungovat tohle? Jde mi o to, jestli Opel nemá nějakej spešl protokol či co, protože u žádný týhle BT věcičky neni napsanej mezi podporovanýma autama.
http://www.ebay.com/itm/New-V1-5-ELM327 ... 1e70a1c909
dneska přišlo a na rychlovku jsem to zkusil a funguje to docela.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A co setrvačnost ? Reaguje rychle ?
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hele, neměl jsem čas si s tím hrát... tohle jsem sesmolil asi za 5 minut, jak bude víc času, tak to trochu projdu. Jinak to reaguje na všecko se mi zdá docela rychle. Sledoval jsem třeba otáčky a to je úplně bez zpoždění. Na to že to je přes modrýZub, tak to docela lítá..
Možu ti to pučit, esli ceš..
Možu ti to pučit, esli ceš..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
Vejde se tenhle capl do zasuvky v astre i po zakrytovani zpatky? Kolik tam zbyva mista?
Vypada to stejne velky jako MKJ.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem si to koupil taky Za jízdy jsem to ještě nezkoušel, ale už se mi to podařilo spárovat. Pod dekl se to tak tak vejde, MKJ je určitě menší, protože když tam máš tohle a dáváš na to dekl, citíš, že už jsi fakt nadoraz, ale zavřít se to dá.
P.S. Frydexi, když tam dáš v Torque v MENU tu mapu - view map - načte se Ti google mapa? Mě ne a nevim čim to...
P.S. Frydexi, když tam dáš v Torque v MENU tu mapu - view map - načte se Ti google mapa? Mě ne a nevim čim to...
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!