Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Co dělalo moje bejvalý Háčko nevím, já dnes dovezl toto:
- Reklama
Dobre jsi vybral Pepino, turbo benzin? Dej nejaky info rok, km, prostor vevnitr
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
hezkyyyyyyy
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
A jó, ale zvyk je železná košula a jak je člověk nemění obden, tož si to uvjedomí až když je málem pozdě. Jasně že jsem brzdil dřív a jel pomalejc, ale když je taková velká změna, tož člověk neví resp. nemá to v noze...irmscher píše:to nevíš,že nové brzdy jsou o ničem?
Mám tam komplet BOSH, tak snad to bude vše OK. Už se trošku ojely a brzdí to podstatně líp. Příčné rýhy už téměř nejsou vidět a jsou jen kruhové. Jsem zvědav, jestli se taky časem vyleští jak zrcadlo, nebo jestli budou kružnice.
já mám vrtaný zimmermany a už i ten nástup novejch byl lepší, jak ty starý
Power2:
Já se v tom prd vyznám. Když Ti to brzdilo líp neš staré od začátku, tak jsou teda asi lepší a taky dražší, co? Nebo jsi měnil i brzdiče? (třeba za nějaké ty deseti válcové, nebo pístové, nebo jaké...) Sice bych ocenil kdyby to brzdillo líp, ale myslím že je to o zvyku.
Já se v tom prd vyznám. Když Ti to brzdilo líp neš staré od začátku, tak jsou teda asi lepší a taky dražší, co? Nebo jsi měnil i brzdiče? (třeba za nějaké ty deseti válcové, nebo pístové, nebo jaké...) Sice bych ocenil kdyby to brzdillo líp, ale myslím že je to o zvyku.
kupoval sem to jako set na německým ebay. Drahý byly. Vyšlo to něco přes 6 tisíc za destičky a kotouče. Prostě vrtaný Zimmermanny. Třmeny jsou původní
Hm, tak to proti Českým cenám normálních moc drahý nebyly..., teda jestli vydrží stejně jako "origo".
Já mám komplet Boshe za 7 včetně práce. Někdo tu nabízí ATE za 6100 tuším. ... takže ceny asi + - stejné, když beru značkové výrobce.
Já mám komplet Boshe za 7 včetně práce. Někdo tu nabízí ATE za 6100 tuším. ... takže ceny asi + - stejné, když beru značkové výrobce.
tak u nás byla v sobotu sibérie ,konec světa,padající stromy + kroupy
máme na astře asi 200 ďolíků + 3 díry v plastu pod stěračema - nebyla šance nic proti tomu udělat
máme na astře asi 200 ďolíků + 3 díry v plastu pod stěračema - nebyla šance nic proti tomu udělat
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
- vojtavojta
Tak to jsou velmi spatne zpravy,doprdele!!!!!!
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM