Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Já to špinavé vůbec nevidím.. jen stín ze stromů...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
Druhy defekt za 40 dni. To me po... Takove stesti snad nikdo nema.
1,7 CDTI, 74kw, rok výroby 2009
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby se ti to stalo u mě, tak sezuju, zalepím, vyvážím, nahodím... všecko mám, myslí na to Třeba až na zimu...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
dnes montáž dvoutonové houkačky z Astry G
celá ulice už ví,že mám novou houkačku
konečně pořádnej zvuk ...
celá ulice už ví,že mám novou houkačku
konečně pořádnej zvuk ...
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
dnes mi přišel očekávaný balíček s šachovnicí. Akorát se to bojím nalepit Čím se dá dobře odmastit, ale nepoškodit lak? Líh?
...já minulý měsíc dva během 14 dní. Tedy jednou já a jednou manželka. Já samozřejmě musel přezouvat sám, ona měla spoustu ochotných pomocníků Jinak, jelikož mě čeká roční servis, jsem objednal 5 l oleje GM 5W-30 Dexos II za nádherných 659,- Kč včetně dopravy. No nekupte to !Pepajz píše:Druhy defekt za 40 dni. To me po... Takove stesti snad nikdo nema.
Odkud ten olej? Krasna cena
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
http://www.oleje-cz.cz/gm/gm-5w-30/gm-o ... 30-5l.html ...bral jsem od nich i loni, ale letos jsou ještě levnější.
Když si chci na servis donést vlastní olej, musí být od GM, nebo může být i jiného výrobce, když bude typ oleje stejný?