Astra Caravan, Cosmo, 1,9 150 PS :)
- Reklama
Re: Astra Caravan, Cosmo, 1,9 150 PS :)
u mna to odhlucnenie kufra bolo citit
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
jj, pred tim to byl takovy plechovy zvuk, proste kufr rezonoval kdykoliv jsi na neco vjel, tak se zadek ozval...
ted je to dost utlumene, samozrejme neco slysis, ale uz to tolik nerusi a kdybych pouzil nejaky profesionalni tlumici matrace, tak by to bylo jeste lepsi
ted je to dost utlumene, samozrejme neco slysis, ale uz to tolik nerusi a kdybych pouzil nejaky profesionalni tlumici matrace, tak by to bylo jeste lepsi
dnes "oddelani" cvrcci kolem ramecku palubniho pocitace, doufam ze dostatecne dobre
A nechceš na to odhlučnění kufru udělat návod? Nebo aspoň nějaký foto kam všude jsi to dal a cos použil? Do toho bych se klidně pustil, bude to jednoduchý počítám.
mam foto odhlucnenia v mojom vlakne na astru.
ale je to jednoduche-vycistit plech a nalepis.
ale je to jednoduche-vycistit plech a nalepis.
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
OK, udělám pár fotek
ale v zásadě to je velmi jednoduché, očistit plech nějakým lihem či podobným odmašťovačem, zakoupit něco, co bude tlumit a nalepit
jediný co jsem musel upravit byl ten polystyrén, ve kterým je opravná sada, musel jsem ho trochu seříznout
takže pozor u aut, kde vozíte náhradní kolo, proměřte si, kolik vám to ubere z prostoru pro kolo!
PS: já jsem použil pásy, které se lepí na stěny garáže jako ochrana před oboucháním dveří, když vystupujete z auta...
ale v zásadě to je velmi jednoduché, očistit plech nějakým lihem či podobným odmašťovačem, zakoupit něco, co bude tlumit a nalepit
jediný co jsem musel upravit byl ten polystyrén, ve kterým je opravná sada, musel jsem ho trochu seříznout
takže pozor u aut, kde vozíte náhradní kolo, proměřte si, kolik vám to ubere z prostoru pro kolo!
PS: já jsem použil pásy, které se lepí na stěny garáže jako ochrana před oboucháním dveří, když vystupujete z auta...
Díky pánové, je to takový jednoduchý a elegantní řešení aspoň částečnýho odhlučnění, takže o tom uvažuju.
ja som pouzil stp gold platy. to pojde aj na strop a dvere.
rezerva v pohode vosla
rezerva v pohode vosla
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
přikládám pár fotek, operace opravdu rychlá a výsledek pro mě výrazný