Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
No, pokec krátký, ale zase sem poznal novou tvář .... není problém pokecat kdykoliv jindy.. Dík za společný obchod, každá koruna dobrá..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
Dnes Zoo Dvur Kralove, mno, byli jsme tam uz potreti, z toho jeste minuly rok byl vjezd autem do safari placeny navic, letos uz to dali rovnou do ceny jednotne, takze zaplatite i kdyz jet nechcete, toz jsme to teda vyuzili ale nic moc, jsem zklaman, par ziraf, "krav" a nosorozcu na trase 6km, po vjezdu jsem dojel autobus ktery pred nami jel asi pul km a snad rychlosti 3kmh a stavel u kazdyho kralika, sileny, predjel jsem ho tedy po chvili maximalni povolenou rychlosti 30km/h a pak jeste dalsich asi 8aut ktery fotili stale to samy, to nepochopim. Hlavne teda ale Polaci. Takze vstup jako v Praze ale priste radsi za pulku a bez safari
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Vcera Adrspassko-teplicke skaly. 7 hodin na nohou. Vecer ubytovani v Janskych Laznich. Dnes Pec pod Snezkou a vyslap na Cernou Horu+ Cernohorske raseliniste = dalsich 7 hodin na nohou. Zitra chceme jet taky do Dvora Kralove, ale to uz asi budu potrebovat invalidni vozik.
1,7 CDTI, 74kw, rok výroby 2009
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Tak my byli včera na výletě v Rakousku na exkurzi v nikdy nespuštěné jaderné elektrárně Zwentendorf, viz http://cs.wikipedia.org/wiki/Jadern%C3% ... wentendorf . Asterka jela zase na výbornou, 4 lidi v autě, celkem 400 km, spotřeba dle BC 5,5l/100 km.
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
Pepajzi to jste asi nemeli deti s sebou co? Ty nase (2,5 + 6) ujdou cca 1km za hodinu a my rodice si pripadame jak kdybychom sami usli 10 takze cesta 5km to je maraton
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ano bez deti. Muzeme jit ty nase sprinty.
1,7 CDTI, 74kw, rok výroby 2009
Nie dnes, ale včera:
Nahodené fólie na okná.
Opätovná oprava klapky recirkulácie vzduchu. Teraz už vylepšená kovovým nátrubkom (od Stanomaťa) dúfam že to už rozoberať nebudem
Nahodené fólie na okná.
Opätovná oprava klapky recirkulácie vzduchu. Teraz už vylepšená kovovým nátrubkom (od Stanomaťa) dúfam že to už rozoberať nebudem
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
výměna oleje a čištění bavlněného KN filtru,červená barva nebyla skoro vidšt,samá černota,tfuuujj....
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
Za minulý týden jsem se Zafirou najezdil po zemích českých a přilehlých nějakých 1.700 km. Dovolená na západě Čech, výlety do okolí a do Bavorska, návrat přes Německo a Rakousko. V sobotu jsem odvážel kluka na prázdniny k babičce na Valašsko, dnes návrat domů.
Paradni foto ale mas to nejak nezvykle spinavy kolego, ta bude aspon na 5h cisteni jak te znam
Ja se vratil z dovci po CR vcera, chcalo prubezne cely tyden takze o duvod vic jezdit/letat fakt jen k mori, dovca v CR je nevyzpytatelna, ale pravda ze tak hnusny pocasi vyslo poprve za nekolik let.
Ja se vratil z dovci po CR vcera, chcalo prubezne cely tyden takze o duvod vic jezdit/letat fakt jen k mori, dovca v CR je nevyzpytatelna, ale pravda ze tak hnusny pocasi vyslo poprve za nekolik let.