celni sklo - cena?
Re: celni sklo - cena?
Mám domlácený sklo a už i trošku naprasklý. Taky bych tam chtěl dostat termoreflex, ale bojím se, že přes proužek prd uvidím, protože už tak nevidím přes zrcátko na semafory Jak je to s viditelností? Je čelní sklo stejný na 3 a 5ti dveř? Sem totiž tohle sklo na GTC ještě nikdy neviděl
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
sklo na gtc je jine nez na jine astry..uz jsem taky menil na pojistku a cena se pohybovala nekde okolo 10 tisic jestli si jeste dobre pamatuju
Opel Astra OPC
Zravím klubáky a na přání zasílám foto skla . Bohužel staré sklo pro porovnání nafoceno nemám , ale byl to originál GM , obyč. se senzorem . Nové je Pilkington s pruhem , senzor , termoreflex. Řešeno z připojištění ( pojistka na 10tis. ) doplácel jsem 600,-Kč.
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
A ještě štítek :
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Dnes mi menili celni sklo, klasicke jsem mel puvodne vcetne destaku, nyni mam solarni s pruhem nahore a destakem, nedoplacel jsem nic protoze jsem vyuzil nabidky firmy Autosklo Střipek ktera nabizi vymenu klasickych skel za solarni a jeste dostanete az 2000kc na benzin nebo dalnicni znamku. Nemusel jsem dnes nikam jezdit prijeli za mnou do UL, mohu jen doporucit.
Kdybych podobnou vymenu delal u nas v UL v autoskloservisu kam jsem jezdil drive platil bych navic za to solarni sklo 4000kc !!!!
Kdybych podobnou vymenu delal u nas v UL v autoskloservisu kam jsem jezdil drive platil bych navic za to solarni sklo 4000kc !!!!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- destroyer_svk
A dali Ti original sklo GM Pilkington ?
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
JJ jeste jsem na to dnes koukal v garazi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přijedou kamkoliv po celé ČR... to nechápu. Jak se jim to vyplatí ? Respektive, že jim to ta pojišťovna proplatí. A proč si ho měnil ?
Miloshu a ty tež nahoď foto
Miloshu a ty tež nahoď foto
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Bavili jsme se o tom dneska pry byli pred tydnem delat v Ostrave 3 auta a to uz se jim i z Prahy vyplati. Samozrejme ze jim to pojistovna proplati, kdyz vemu ze spraci vymena okna u hacka stoji 8t a s tim solarnim 16 (teda u nas v UL) pak se na tom da sakra vydelat.
Ja ho mel praskly (cca 15cm cara pred ridicem tak jsem menil)
Foto dam zitra, mam jen z garaze a nejsou nic moc uz bylo sero.
Ja ho mel praskly (cca 15cm cara pred ridicem tak jsem menil)
Foto dam zitra, mam jen z garaze a nejsou nic moc uz bylo sero.
Sem si myslel, že na solární musí být jinej deštovej senzor...