klimatizace problém
Re: klimatizace problém
Menil jsi sam nebo servis?
Dříve Corsa r.v 91 GSi,Astra G 1.6 r.v 98,Zafira 1.8 r.v 99 a nyní Astra H Caravan 1.7 CDTI 92 KW R.V.2008
- Reklama
tomax, ja som mal pred par dnami ten isty problem, dal som sem aj fotky, este to je stastie ze sa da zvlast menit len elektromagnet, u niektorych typov sa musi menit cely kompresor na klimu, to mi ani nehovorili ze sa da menit len cievka
v Praze v servisu mi tvrdili, ze na muj kompresor (ident WM) se civka nedodava jako nahradni dil a ze mi prodaji cely novy kompresor za 14-18k. samozrejme jsem to odmitl. nakonec jsem jel k dennymu do Brozan a ten mi civku kupodivu vymenil. vymena vcetne 1h prace stala cca 2,5k
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
čiže starý elektromagnet by som nemal zahodit!? kto vie kde by som tu cievku mohol dat vymenit na slovensku
Přemýšlím kdo mi to vymění ? Dennyho mám trochu z ruky
Dříve Corsa r.v 91 GSi,Astra G 1.6 r.v 98,Zafira 1.8 r.v 99 a nyní Astra H Caravan 1.7 CDTI 92 KW R.V.2008
to fakt nevim. zkus si sehnat cislo dilu (opeloem.com) a zavolej si do servisu dle doporuceni tady.
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
-
klima mi unika v chladici a potřeboval bych poradit jaky chladič pro klimu vybrat... origo je drahy, tak nejakou spolehlivou alternativu... diky za rady a tipy...
Já vzal Nissens. Nevím jestli je nejlepší, asi ne, ale je rozhodně z těch lepších a za skvělou cenu. Navíc jsem nemusel řešit nějaký nepřesnosti rozměrů v uchycení apod, prostě výměna kus za kus naprosto bez problémů
Dneska jsem si vyzvednul auto u http://www.autoklimatizace-brno.cz a maximalni spokojenost. Vse hotovo z dva dny a cena za novy chladic a naplneni. 5050 kč.
Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007
Kontaktuj užívateľa Swabel. Určite ti niečo v dobrej cene ponúkne.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan