Bělásek Astrula 1,7 cdti 92 kw
Re: Bělásek Astrula 1,7 cdti 92 kw
Krasny auto, kdybys chtel par veci naprogramovat, denni sviceni, zavirani oken klicem, zamykani po rozjezdu, no problem, dojed do Usti
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Fakt super, vybava supr tak akorat co clovek potrebuje a ne zase ne preplacany aby ho to rusilo jen jedno me zajima, fakt ma Hcko 8 airbagu. Ja myslel ze maximum co ma Hcko a zafira Bcko je 6 airbagu Protoze sem uz videl napsano ze ma zafira A OPC 12 bagu (inzerat).... a to me pripada jako blbost a ja mam v zafire v cosmu taky 6 bagu a vzdy sem si myslel ze je to max bezpecnostni vybava...
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
12 airbagů? Kam by to všechno dali?
Díky za ovace No k výbavě,přijde mi toho pomalu až moc z Astry G jsem byl zvyklej max na el. okna Jinak k airbagům, napočítal jsem tedy opravdu 8. pár předních,bočních a dva páry hlavových
Airbagů je opravdu jen 6, okenní jsou 2 ale pod 4 krytkami
Ještě by to šlo počítat na počet kontaktních míst, pak by to fakt bylo 8, protože ty 2 stropní jsou pro 4 lidi (vpředu a vzadu). Ale přesně jak píšeš, nafukuje se 6 pytlíků.
- BikerMarius
No pěkná astřička
Vitaj a veľa KM Pekná farba
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Tak za 2 měsíce naježděno 8 tis km.Zatím bez závad až teda na výměnu čidla vody a vadný regulátor tlaku,ale to zatím neřeším.Jinak auto super,když člověk zaparkuje v českém městě mezi okoukané oktávie tak se hned všichni otáčej co je to zač.Ještě čekám kdy odejde něco na podvozku,s tim sportovnim podvozkem a na tech 17´ bych řekl,že dostává na českejch silnicích dost na pr...