Astra H web
Re: Astra H web
Do Ruska "jdu" zitra dnes uz koncim, je treba dat vedet svetu ze i v CR jsou Hacka a taky dobri mechanici - modri uz vedi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Nevím, jestli to patří sem, ale mám jeden postřeh pro všechny.
Při Vašich dotazech, prosbách o pomoc by bylo dobrý mít vyplněné v avataru odkud jste, nemusí být adresa, stačí město, okres apod. Také je dobré mít v podpisu typ auta a v dotazu na motor uvádět typ motoru, ne jen 1,6 (např. Z17DTH). Usnadní a urychlí to reakce těch, kteří chtějí pomoci, nemusí se pak ptát a co máš vlastně za auto? A odkud jsi?
Je to možná podle někoho blbost, ale proč budu někomu radit, že je super servis v Brozanech u Starého Hradiště když je z Aše..
I když znám lidi, kteří mají tento servis v oblibě a jsou třeba z Ústí...
Při Vašich dotazech, prosbách o pomoc by bylo dobrý mít vyplněné v avataru odkud jste, nemusí být adresa, stačí město, okres apod. Také je dobré mít v podpisu typ auta a v dotazu na motor uvádět typ motoru, ne jen 1,6 (např. Z17DTH). Usnadní a urychlí to reakce těch, kteří chtějí pomoci, nemusí se pak ptát a co máš vlastně za auto? A odkud jsi?
Je to možná podle někoho blbost, ale proč budu někomu radit, že je super servis v Brozanech u Starého Hradiště když je z Aše..
I když znám lidi, kteří mají tento servis v oblibě a jsou třeba z Ústí...
K tomu se připojuju... Třeba na obdobném Německém fóru než někdo nováčkovi odpoví, napíše mu ať si doplní popis, což je mimořádně praktický.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
nechci vám tady do toho moc kecat, ale možná by bylo dobré necitovat poslední příspěvky, akorát to tady kyne a vlákna se stávají nepřehlednými, to jen tak na okraj
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Ano Majku presne jak pises, chtelo by to uz par moderatoru co presli na H aby zde drzeli hul nad nekterymi citatory
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Mike.S - jen kecej, někteří to pořád nechápou... ;)
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... ?f=5&t=691
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... ?f=5&t=691
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
na Gčku se jich taky pár najde , ale myslím si, že to tam docela hlídáme, nebo máš jiný pocit?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Ne, v pohodě proto jsem to tady psal už v květnu, že je to zbytečné, tedy to opakování...
Beru si to k srdci
Mimochodem jak můžu do příspěvku vložit video z youtube aby se ukázal náhled a dalo se přímo spustit?
Mimochodem jak můžu do příspěvku vložit video z youtube aby se ukázal náhled a dalo se přímo spustit?
corsaczek píše: Mimochodem jak můžu do příspěvku vložit video z youtube aby se ukázal náhled a dalo se přímo spustit?