Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- BikerMarius
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Pěkný Lapierre.
O tomhle nosiči taky uvažuju, zatím mám ten nižší(Freeride myslim), ale budu potřebovat ještě jeden
O tomhle nosiči taky uvažuju, zatím mám ten nižší(Freeride myslim), ale budu potřebovat ještě jeden
- Reklama
Thule nejlepší nosiče i když jsou dražší.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
beavis: Nemel bys to kolo nechat spis pro manzelku, ono bez ty sedacky nic moc
Jinak do auta by se ti fakt neveslo? Kolga ma roomstera ktery neni o moc delsi nez tva astra a pry tam da 3 kola a jeste tam 3 lidi sedi, ale je nutny sundavat predni kola.
Jinak do auta by se ti fakt neveslo? Kolga ma roomstera ktery neni o moc delsi nez tva astra a pry tam da 3 kola a jeste tam 3 lidi sedi, ale je nutny sundavat predni kola.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Do Hacka sem zatim bika nezkousel davat. Do 3 dverka Gecka sem kolo nacpal, ale musel sem vyndat predni kolo a jeste se vedle vesla sedacka s prckem. Vono popravde receno sem mi uz ani nechce zkouset cpat kolo do auta kdyz mam drzak na strechu. I kdyz je kolo na strese znat, ale co, takovy ty wokurky co jedou 80tkou si podam i s kolem na strese
A jinak sedacku mam sundanou abych si ji preci neumazal neeeee
A jinak sedacku mam sundanou abych si ji preci neumazal neeeee
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Jj Lapierre dobrej, ale uz mi ty zdvihy jaksi nestacejBikerMarius píše: Pěkný Lapierre.
Jinak voni tyhle drzaky sou sice drazsi, ale ja ho treba koupil na Aukru tusim ze za 2300 Kc za oba, takze pohoda
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- BikerMarius
no to mně taky nestačí (120/100mm) protože jsem se teď v sobotu svezl na enduru 150/150 luxus už si spořím do prasátka
Jj presne tak. Taky mam 120/100 a uz by to chtelo aspon 140ku. I kdyz obavam se ze i 140ka by bylo po roce malo
Roomster nie je automilosh píše:beavis: Kolga ma roomstera ktery neni o moc delsi nez tva astra a pry tam da 3 kola a jeste tam 3 lidi sedi, ale je nutny sundavat predni kola.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To by ses divil...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Ja? Prečo?
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan