Radarův kombajn
Re: Radarův kombajn
chystám se měnit palivový filtr,ale narazil sem na dva rozměry můžete mi někdo poradit jaký jste kdo dával palivový filtr,našel sem PM936 od filtronu a nebo mann P732x,ale oba mají jiné průměry tak nevím
Dříve Corsa r.v 91 GSi,Astra G 1.6 r.v 98,Zafira 1.8 r.v 99 a nyní Astra H Caravan 1.7 CDTI 92 KW R.V.2008
- Reklama
Daj tam Mann s mám s ním len dobré skúsenosti a podľa katalógu by to mal byť P732x (ako píšeš). Ináč ten Filtron je ako alternatíva tak tie rozdiely asi nebudú dramatické Pozerám že Mann stojí 10,46€.
http://www.mannfiltre.sk/katalog/vyhlad ... %09P+732+x
http://www.mannfiltre.sk/katalog/vyhlad ... %09P+732+x
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
dával jsem Mann a Filtron pasuje také....RADAR06 píše:chystám se měnit palivový filtr,ale narazil sem na dva rozměry můžete mi někdo poradit jaký jste kdo dával palivový filtr,našel sem PM936 od filtronu a nebo mann P732x,ale oba mají jiné průměry tak nevím
Opel Astra H Caravan 2007 Z17 DTR
Tak moje potíže s display se nezmenšili,ba naopak již bliká káždý den ráno po nastartování tak 10 až 15 sekund pak samo přestane nebo musím klepnout pod display a blikání přestane,nevím jestli to s tím souvisí,ale také mi občas přestane fungovat i ovládání tempomatu tak nevím.Máte s tím někdo zkušenost
Dříve Corsa r.v 91 GSi,Astra G 1.6 r.v 98,Zafira 1.8 r.v 99 a nyní Astra H Caravan 1.7 CDTI 92 KW R.V.2008
A co máš za displej? CID mi taky sem tam problikl. A jestli to reaguje na dotyk, tak to bude samotný LCD špatný
Nazdarek tak at funguje. Kombinace nove masky a stare lampy je .
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
dnes jsem si měnil obal vystřelovacího klíča a ejhle po příchodu k autu nefungovala dálka, odevřel jsem dveře klasickým odemčením, po vložení klíče do zapalovaní jsem normálně nastartoval a během jízdy se zobrazila na cimu jen hláška slabá baterie ta je ovšem tak 2 měsíce stará, ale když jsem přijel do práce opět jsem musel auto zamknout manualně neví někdo co je špatně
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Synchronizace ?
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
tak probblém vyřešen, v jedné části klíče nedoléhal kontak na baterii a nyní již funguje centrál i na dálku
dnes objednáno tažné s elekroinstalací na připojení k R.E.C zadnímu centru, do konce týdne bude doma,už se těším až bude na autě