Pokec o čemkoliv a OT
Re: pokec o čemkoliv a OT
v Albertu maj za 159 kč 12 V kompresor, je to v akci od 6.6.2012
stejnej jsem měl 10 let, než mi odešel. ani jsem nečekal, že tak dlouho vydrží.
super věcička do kufru auta, sice není nějak brutálně výkonnej, ale nikdy mě nezklamal,kola,jízdní kola,míče
stejnej jsem měl 10 let, než mi odešel. ani jsem nečekal, že tak dlouho vydrží.
super věcička do kufru auta, sice není nějak brutálně výkonnej, ale nikdy mě nezklamal,kola,jízdní kola,míče
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
- Reklama
Zdravím. Chcel by som sa spýtať chlapcov z Brna či mi môžu poradtiť nejakú ubytovňu v blízkosti Galerie Vaňkovka kde by som mohol ubytovať robotníkov. Ďakujem.
Opel Zafira B 1,9 CDTi 88kW r.v. 2006
koukáte na fotbal? je to asi tak jak většina z nás očekávala aspoň mé okolí
Já vím proč se nedívám na fotbal.. kdysi dávno se nato koukat dalo ale ted?? To je jak uganda v hokeji nebo co tam hraje za šrot .. ale nemužem být ve všem lepší
stromy u silnice jsou nemilosrdne. kdyby to konecne nekdo pokacel a vysadil o 20 metru dal. skoda mluvit
http://brno.idnes.cz/v-tisnove-zemrel-p ... zpravy_alh
p.s. ta uroven novinariny... mladici a zbesila jizda (novinari asi sedeli v aute tak vedi) je krasny bulvarni titulek pro lziDnes.
http://brno.idnes.cz/v-tisnove-zemrel-p ... zpravy_alh
p.s. ta uroven novinariny... mladici a zbesila jizda (novinari asi sedeli v aute tak vedi) je krasny bulvarni titulek pro lziDnes.
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
To je logika..uděláme kolem cest únikové zóny jak na okruzích F1 jen proto, aby lidi mohli jezdit jako prasata..tomax píše:stromy u silnice jsou nemilosrdne. kdyby to konecne nekdo pokacel a vysadil o 20 metru dal. skoda mluvit
To snad nemá ani smysl komentovat..
Souhlassalám píše:To je logika..uděláme kolem cest únikové zóny jak na okruzích F1 jen proto, aby lidi mohli jezdit jako prasata..tomax píše:stromy u silnice jsou nemilosrdne. kdyby to konecne nekdo pokacel a vysadil o 20 metru dal. skoda mluvit
jake unikove zony? to je pekna demagogie. az ti na lesni silnici praskne v zatacce guma nebo se budes vyhejbat srne, tak s tim bez svodidel uz proste nic neudelas. nemam nic proti stromum, ale v dnesni dobe i mala chyba muze stat nekoho zivot. proto uz meli bejt davno stromy u silnic presazene.salám píše:To je logika..uděláme kolem cest únikové zóny jak na okruzích F1 jen proto, aby lidi mohli jezdit jako prasata..
to ze je mrtvej spolujezdec ti nevadi? az ti dcera sedne s nekym do auta a on to nezvladne (at uz bude pricina jakakoli), tak budes mluvit jinak.
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw