Pokec o čemkoliv a OT
Re: pokec o čemkoliv a OT
Na rafičku na nule ujedu bez problémů 50 km a po dotankování v nádrži zbydou ještě 2-3 litry.
- Reklama
Jaká hodnota v Servisním ukazuje stav L v nádrži ?? ta poslední z těch třech? protože jestli jo tak sem tam měl 0,9 litru při jedné čárce takže nevím no
- destroyer_svk
Ked sme isli v piatok na zraz do Redkovca,tak na dialnici niekde v okoli Brna nas predbehli dva Fiaty Coupe.
Jeden so slovenskou a druhy s madarskou znackou.Ten prvy mal na bocnom okne nejake nalepky,zrejma zo zrazov.
Tak ma napadlo ze mozno aj oni idu niekam na zraz. No a hadajte koho sme vcera cestou domov stretli opat ?
Znovu tie dva Fiaty. Tak som vecer trocha poguglil a naozaj,aj oni mali tento vikend zraz,v Třebíči,nedaleko nas.
Jeden so slovenskou a druhy s madarskou znackou.Ten prvy mal na bocnom okne nejake nalepky,zrejma zo zrazov.
Tak ma napadlo ze mozno aj oni idu niekam na zraz. No a hadajte koho sme vcera cestou domov stretli opat ?
Znovu tie dva Fiaty. Tak som vecer trocha poguglil a naozaj,aj oni mali tento vikend zraz,v Třebíči,nedaleko nas.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
tak ste sa mohli zastavit na spolocnu kavu
Kámoš tam byl taky s Coupéčkem
nemuzu najit nikde v obchode svou oblibenou vuni Ambi pur for him a fakt me to sere, byla vyborna...
http://www.nejlepsiceny.cz/autosampony- ... r-him.html
inzeruje tady "tominesmrdi" - mate nekdo zkusenost s jeho panskymi vunemi? neptam se na ovocne.
http://www.nejlepsiceny.cz/autosampony- ... r-him.html
inzeruje tady "tominesmrdi" - mate nekdo zkusenost s jeho panskymi vunemi? neptam se na ovocne.
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Opel Meriva 1.7 CDTI 74kW
zaso a z opelu to nemas??
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
nee opel nee ked ma pozvali do zavodu volkswagen a vzali ma turu, par veci mi zabudli ukazat, tak ci tak som cumel jak puk
inak docela vam sabotujem Hckove forum...najprv kupim merivu a potom sem hodim ako sa sklada skodovka
inak docela vam sabotujem Hckove forum...najprv kupim merivu a potom sem hodim ako sa sklada skodovka
Opel Meriva 1.7 CDTI 74kW