![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
P0650 Závada CAN-BUS - zádná zpráva CANzralok píše:Hoši dneska po servisu a montáži plašiče kun mi po nastartování kontrolka s klíčkem ještě chvíli svítí než zhasne, takže jsou tam uloženy chyby vypsal jsem si 161300 a 065070 muže mi někdo říct co to je? díval jsem se ale moc tomu nerozumím. Podotýkám že baterka musela jít pryč aby se to mohlo namontovat takže byla odpojená. První chyba je něco s imobilizerem a druha nevím musím se něčeho obávat? jak ty chyby smažu bez diagnostiky?
Toto je jediné k dispoziciPopi píše:Ahoj,
hledám jak blázen ale furt nevím o co go. Oplík ukazuje chybu 000970 a nevim co přesně mu chybí. Dokáže mi to někdo srozumitelně popsat? Jen pro info, abych se prásknul, tak jsem si před tím hrál s op-comem ale jediné, co jsem přenastavil bylo denni svícení...
Díky za každou reakci...
Dneska na mě taky vyskočila kontrolka motoru a hlásí chybu 017 011. Žádnou další nehlásí.Radovan píše:Ahoj, můžu poprosit o radu. z kódových chyb jsem moc nevyčetl. U 2. Astry v rodině (1,8 benzín 92 kW) se ukázaly chybu ECN 10006 a ECN 17011. Je to něco s palivem, ale víc jsem přes snahu nevyčetl. Může mic někdo prosím poradit víc. Moc děkuji.
pmo píše:Měl jsem stejné chyby a vyřešila to výměna baterie v klíči. Po určitém počtu startů se chyby vymazaly z registru chyb a už se neobjevily.milosh píše:Tak jsem nasel taky 2 chyby
161450: problém se spojením mezi imobilizérem a klíčkem
161600: CIM modul přeprogramovat
Kdopak mi toto vyřeší? Romane?
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |