A špatná zpráva pro ty ,co si chtěly v pátek večer dát do nosu a udělat si z držky rybník
Na místě ,které mám domluvené máme být do desíti!Takže Abychom tak v 9:30 vyjely.
Vstup bude 50kč na osobu a 25 kč dítě do 15 let!Vstupným přispějeme na dobrou věc!Je to nezisková organizace-Ale nechte se překvapit!Myslím ,že to bude stokrát užitečnější návštěva než třeba v pivovaru.
Kolem půl jedné bude návrat zpět na srazoviště na oběd a potom kdo bude chtít tak může jít pěšky na prohlídku hradu Lipnice.cca 4 km nebo si můžeme užívat sluníčka u rybníku a bazenu!(pokud bude pěkně!)
Zůčastnit se spanilky ale není povinné!Takže kdo nemá zájem a radši se v pátek ožere,tak prosím!
Nebo když nebude někdo ze sobotních přijíždějících stíhat nebo nebo nechce přijet tak brzo tak se nic neděje!
Otíku a v pátek je možno dojet v kolik hodin?
Jinak jestli dobře počítám,budou tam 2 Zafiry,pokud dorazí Hombre 3,takže páteční opilce můžem na tu spanilku pobrat Je otázka kdo bude řídit tu moji Alespon se svezou pořádným autem Jo a kdo chce jet s mojí,přezůvky sebou
Jsem pro!
Já nepojedu po dálnici ale po staré!
Lelekovice,Kuřim,Tišnov,Bystřice nad Pernštejnem,Nové Město na Moravě,Ždár nad Sázavou,Havl.Brod.
Nechce se mi kupovat dálniční známka!Tak jestli chceš jet s námi tak můžeš ráno přijet k nám.Dáme si kafe, snídani, cigáro a můžeme jet.