Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Dobre vedet
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Salám... vždy když zasáhne, tak už je auto ve smyku a kontrolka bliká...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Dnes par udaju z teplomeru v Astre :
14:04 - Brno - 29,5°C
19:38 - Jihlava - 13,0°C
14:04 - Brno - 29,5°C
19:38 - Jihlava - 13,0°C
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Oprava Brno ve 2 hodiny 31 stupnu
Asi jsem stal ve stinu
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- destroyer_svk
Dnes som mal moznost soferovat Volvo XC60 D5 AWD. Musim sa priznat ze Volva sa mi vzdy pacili,resp. mali nieco "ine" do seba ako ostatne auta. Zaujimali ma hlavne vychytavky ako City Safety system, ci zabrzdi same auto pred prekazkou (ako vhodny kandidat posluzil kolega), BLIS system na varovanie vozidla nachadzajuceho sa v mrtvom uhle ci signalizacia opustenia jazdneho pruhu (skusane na dialnici).Taktiez na zaklade roznych testov ako sa dari motoru v XC60 spolupracovat s Geartronicom.Vyskusane aj sekvencne radenie ale v D rezime lepsi pocit.Odjazdene sice len par km ale prvy dojem z auta
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Dnes konečně přezuto,vyváženo za krásných 250kč.Ale asi jsem suveréně poslední bohužel dřív to nevyšlo.Umyto,vyluxováno a odstraněny podložky pod spz,výsledkem max. spokojenost.A spotřeba jen 3 lahváče
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Tak jsem dneska taky dokončil přípravu Shaun na léto. Auto je umytý, navoskovaný, plasty "napajcovaný", kůže na sedačkách naimpregnovaná, kapaliny doplněný... prostě stav podobný tomu v jakém vyjela z fabriky
Prosím Tě,čím ty plasty pajcuješ,hlavně myslím víko motoru a to okolo,taky bych to chtěl mít až tak hezký,ale nějak se mě nedaří
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
čistič plastů od Velvany, takový bílý mlíko. Krásně to promastí a vsákne se do toho. Používám ho celý léta a nedám na něj dopustit.