koupit či nekoupit?
- Reklama
Re: koupit či nekoupit?
Já chci bílou a nebo černou. Tahle nic moc nevynikne... a docela malá výbava. Já už sem byl zvyklej na větší luxus
Bílá je jasná volba Ale potkávám červené GTC a taky mu to sekne
No jestli si vybíráš ojetý auto podle barvy, tak hodně štěstí
Jinak výbava nic moc, ale plno se dá dodělat. Podle mě lepší koupit kvalitní základ než vybavenou plečku. Ale každýmu podle jeho přání.
Jinak výbava nic moc, ale plno se dá dodělat. Podle mě lepší koupit kvalitní základ než vybavenou plečku. Ale každýmu podle jeho přání.
To naprosto souhlasím, ale i ty dodělávky stojí nějakej peníz navíc a pak už se to vyplatí koupit komplet
Cavte, nechcem zakladat nove vlakno, takto davam sem. Chcem vymenit moje Gečko za nieco novsie. Najskor som bol rozhodnuty pre astru g opc, ale po zvazeni plusov a minusov som od toho upustil Mam teraz vyhliadnutu tuto astru h tak budem rad za kazdy nazor. Dik http://opel-astra-caravan.autobazar.eu/ ... 55770.html
X16XEL Sportive
- Georgeisin
Těžko jí něco vytknout, i dobrá cena bych řekl.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
- destroyer_svk
Praveze cena je az podozrivo dobra na rocnik a vybavu si myslim.I ked vacsina takych aut ma viac km na budikoch.
Akurat ze je par nepresnosti v inzerate ohladne vybavy (chyba dazdovy senzor),este tam dorobit tempomat a je.
A podobne je na tom aj ta cervena co inzerujuci predava.
Akurat ze je par nepresnosti v inzerate ohladne vybavy (chyba dazdovy senzor),este tam dorobit tempomat a je.
A podobne je na tom aj ta cervena co inzerujuci predava.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
tie z vekeho krtiisa su urcite z italie,na to dam krk,ked som kupoval svoju tak som snim volal aj ja a zena a vozii z italie
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Ta cena je podozriva aj mne. Samozrejme aj kilometre, ale zas stav interieru, by mozno aj zodpovedal. co som pozeral na nemeckych strankach, tak podobne astry su s cenami trochu vyssie ... Neverim velmi takymto autickarom, radsej keby to bola sukromna ponuka, tak by som nevahal
X16XEL Sportive