Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
dnes som bol omrknut autosalon v Bratislave a od oplu som cakal teda viac
Opel Astra GTC Z16XER 2007
- Reklama
hmmm a coze nic tam nebolo?
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Takže dnes první STK. Naprosto bez závad, technik se dokonce rozplýval nad tím jak je všechno "v óklendu" čímž mě fakt potěšil. Je to mazec jak ten čas letí, připadá mi to jako by to bylo včera, co jsem tu sbíral rozumy před koupí auta a už je s námi 2 roky.
No to jo pane, my 2 se stk bat nemusime a tamni technici taky ne a hlavne se vubec neuspini
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Vcera privezli do BS Auto v Brne 2 Ampery, celkem zajimavy auticko Vedle stal nejakej pomalovanej kamion, tak nevim jestli slouzi pouze na prevoz aut nebo jim nevezl i nejaky servisni vybaveni nutne pro udrzbu techto aut.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Háčko nás dovezlo na místo určení a tam jsem přesedlal..
Skvělý zážitek, mohlo být víc mokro. Vřele všem doporučuji. Známý dostal k 50 jízdu s Ferrari v Příbrami, říkal, že nikdy více. Po letišti tam a zpět a nashledanou..
Skvělý zážitek, mohlo být víc mokro. Vřele všem doporučuji. Známý dostal k 50 jízdu s Ferrari v Příbrami, říkal, že nikdy více. Po letišti tam a zpět a nashledanou..
Sraz Ostrava odpoledne
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo, bylo fajn..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Dnes jsme vyrazili na wellness víkend do termálu v Malých Bielicích. Cesta v pohodě, s krásnou spotřebou 5,5. A teď se budu 2 dny rochnit