Astra H 1.8 TwinTop Cosmo
Re: Astra H 1.8 TwinTop Cosmo
Ahoj náhradní kolečka nemam nechal jsem udělat jen 2 a řekli mi že jsou nezničitelný,tak jsem jich víc nedělal,ale mohl bych je zkusit nechat vyrobit znova.Zkusím zjistit jak budou mít chlapy v renovaci čas.Pak bys mohl přijet a udělali bychom výměnu-to by bylo bez problému i s výměnou,nemusela by se střecha zavírat ručně.Tady udělali výrobci největší chybu že ty serváčky nemají koncáky ale vypínají se na moment.Pokud by ti právě křidýlko nevyjelo nebo nezajelo zmačkneš koncák a jede to dál.Ale s tím moment.zastavením serváku to nejde ,servo se furt točí,křidýlko stoji a tím padem konec.
Astra H TwinTop 1.8(103KW) 16V-Cosmo r.v.2007
- Reklama
To bysl nejlepší, kdybys to zkusil zařídit. protože se mi do toho nechce moc vrtat bez zkušeností a vytahovat z toho soušástky a trápit se s tou střechou
-
Pozdravujem zo Slovenska
Tiež mam rovnaky problem pri otvarani strechy, nie vždy ale niekedy štrajkuju plastove kridelka počas otvarania strechy. Jedno kridelko sa otvori, a druhé behá hore dole. Musim strechu zatvoriť, a otvoriť na druhý pokus.
Tiež mam rovnaky problem pri otvarani strechy, nie vždy ale niekedy štrajkuju plastove kridelka počas otvarania strechy. Jedno kridelko sa otvori, a druhé behá hore dole. Musim strechu zatvoriť, a otvoriť na druhý pokus.
Kajova astra uz je v auto-nebi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nekde to tu uz bylo popisovany, jeho synovec si to pujcil a zboril.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jojo bylo to i na novinky.cz. Nabořil to do kamenné zídky