nejde 3 klik na blinkroch
nejde 3 klik na blinkroch
Ahojte,potrebujem pomoc.Po nastaveni denneho svietenia,som si vsimol ze mi nejde 3 klik na blinkroch,je to kvoli tomu alebo je niekde inde chyba?Ma s tym niekto skusenost.dakujem
- Reklama
Re: nejde 3 klik na blinkroch
To som uz cital,cez zimu to islo bez problemov,ako som spustil denne svietenie od vtedy to nejde.Teraz je teplo a nejde to,chyba bude niekde inde.
Co zázračný odpojení baterie, nezkoušel jsi?
Neskusal som este,vyskusam vratit povodnu packu a uvidim ci to ide,ci to nie je v packe tempomatu.
bolo to v tom ze som mal nastaveny len jeden klik,ono sa to da nastavit asi tak,v servise mi to spravili a uz to ide.
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
O tom som este nepocul.. Zaujimave.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Dá sa nastaviť počet bliknutí.
Opel Astra J, A16XER + LPG, 2010.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, aktivácia komfortných funcií a palubných PC originálnym diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, aktivácia komfortných funcií a palubných PC originálnym diagnostickým testerom GM MDI.
Jde to i OP-Comem? Napiš kde to hledat...
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Mám MDI. OP-Com už asi rok nepoužívam, tak že neviem či to s ním ide.
Opel Astra J, A16XER + LPG, 2010.