Nosič kol na tažné zařízení
Nosič kol na tažné zařízení
Ahoj, jsem tu nový, možná už se to probíralo, tak předem sorry... Sháním nosič kol na tažné zařízení a, popravdě řečeno, mám následující poznatky - Thule - nej, ale - cena, Jetbag nic moc, ale cena ok, MTF prý docela ok provedení i cena, ostatních se bojím... Máte nějaké zkušenosti? Měl by být pro 3 kola a nehýbat se na kouli.
- Reklama
Re: Nosič kol na tažné zařízení
Těch peněz které dáš za Thule nebudeš nikdy litovat. Dílenské zpracování na výši, vše funguje jak má.
Ahoj, ještě jsem se chtěl zeptat k nosiči Thule (konkrétně G2 922), má v horizonálním směru vůli jakoby směrem k nárazníku nebo se vážně ani nehne? Včera jsem zkoušel u tchána MTF a měl cca 5 cm vychýlení, takže by mi narážel na nárazník
já lítám s HAKR-em - Swift Alu a taky žádný problém. A to jsou tu na venkově silničky jak ementál. Jen holt se to musí řádně seštelovat..Pak se ani nehne.
Zafira 1.9 DT 88 kW 2007
Tak mám Thule a nebe a dudy
Jsem ti to říkal, Thule = kvalita
-
Ahoj,
máme Opel Zafira B. Uvažujeme o nosiči kol na tažné zařízení HAKR Trip 3. Půjdou po sklopení nosiče otevřít zadní dveře? Máte s tím někdo zkušenosti?
Díky moc
máme Opel Zafira B. Uvažujeme o nosiči kol na tažné zařízení HAKR Trip 3. Půjdou po sklopení nosiče otevřít zadní dveře? Máte s tím někdo zkušenosti?
Díky moc