Koupě zafiry B
- Georgeisin
Re: Koupě zafiry B
No já sem to psal, aby na tenhle motor nezapomněl, né nutně tuhle konkrétní Zafiru, ani nevím, zdali se dělal s automatem. Zase tahle je za hubičku a po koupi tě nečekaj investice do modulu sání, číštěné EGR, popř. problémy s DPF .
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nejstarší bych bral rok 2006.a automatu se taky nebráním.ony se s tou výbavou,mladší,a s přijatelnýma km(do 100tis) shání těžko .abych se vešel do 9tis euro.na vaše odkazy se zatím nedívám.jsem tu momentálně přes mob.a jsem rád že mi jede aspoň fórum.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Každopádně to má do května čas.já chtěl vědět jak s tím lpg a naftou.
já bych šel do nafty. Mám služebního nafťaka a už jsem si na něj zvykl tak, že bych benzín nechtěl.
už není
Gorde, u sluzebaka je jedno na co jezdi hlavne ze to neplatis
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
vidíš, takhle přemýšlet mě nad tím nenapadlomilosh píše:Gorde, u sluzebaka je jedno na co jezdi hlavne ze to neplatis
už není
Otíku,za sebe coby diesel příznivec říkám do Zafiry 1,9.I když sám jsem při koupi váhal mezi 1.8 103kw a 1,9,po svezení se v té benzínové jsem neměl co řešit.Má sice 140koní,ale jeli jsme v tom 3 a prostě můj pocit byl,že to nejelo,myslím si,že na tak těžký auto je to slabý.A navíc,pokud trváš na automatu,tak Ti jistě třeba Hombre potvrdí max.spokojenost s jeho 6-ti kvaltem.Tu benzínovou pokud se nepletu pořídíš jenom s tím archaickým 4-kvaltem a to jsou podle mě vyhozený prachy.A i co se výbavy kterou požaduješ týká,tak tu seženeš opravdu spíš v naftě,jak už tu bylo výše napsáno.Nakonec s Romanem určitě pořídíš skvělej kousek.Já se pak občas dojdu pokochat panoramou,taky jsem ju chtěl,ale když mě rekli 46tis,tak se mě přestala líbit Však v Ředkovci to ještě proberem
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
ahoj,
já měl cca 2 roky 1.8 103kw easytronic a max. spokojenost, sice jsem musel automatu přijít na chut , ale zvykl jsem si a super , mělo to 5 rychlostí A1-A5 a sedlo mi to , nezdálo se mi to slabé , .....ale výbava nic moc , takovej základ , dost věcí jsem dodělal ....něž jsem z toho udělal totálku
poté jsem narychlo sháněl zase zafiru , preferoval jsem benzín , ale nebyla zajímavá nabídka , tak jsem šel do 1.7 CDTI sport , výbava uplně jinde , zatím OK
já měl cca 2 roky 1.8 103kw easytronic a max. spokojenost, sice jsem musel automatu přijít na chut , ale zvykl jsem si a super , mělo to 5 rychlostí A1-A5 a sedlo mi to , nezdálo se mi to slabé , .....ale výbava nic moc , takovej základ , dost věcí jsem dodělal ....něž jsem z toho udělal totálku
poté jsem narychlo sháněl zase zafiru , preferoval jsem benzín , ale nebyla zajímavá nabídka , tak jsem šel do 1.7 CDTI sport , výbava uplně jinde , zatím OK
Opel Zafira B sport , 1,7 CDTI , A17DTR , 92 kw , 2008
ten easyTronic je strašně ucukaný. 6-ti stupňový Aisin AF40-6 co se dává do 1.9 CDTI je ve své třídě snad nejlepší převodovka na světě. Navíc je k tomu motoru dost předimenzovaná (je stavěná na krouťák až 440 Nm) takže ani není nijak moc mechanicky namáhaná. easyTronic je prostě jen robotizovaný manuál kde nevýhody převažují.
Zafira musí být v Dieselu musí to mít trochu sílu neumim si představit jak pojede naložená zafira s atmosferickou 1.6 nebo 1.8. To musí žrát benzín jak blázen a žádná radost z jízdy.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..