Pochlubte se se svými úlovky fotek
Re: Pochlubte se se svými úlovky fotek
No to mi připomínáš, když jsem stál a čekal na parkovišti. Tak jsem sledoval jak matka s dětma přijela k prázdnému chlívečku a když parkovala tak jí musela navigovat dcera.. trvalo to cca 4 minuty než zaparkovala.. ja nejradši neparkuju nemam rad když musím někde stat hlavně u obchodnaku atd proto většinu času sedím v autě a hlídám ..
- Reklama
Zraloku a kdyz jedes nakupovat sam kde teda sedis?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak zaparkuju, vezmu klíčky, vystoupím, zamknu, vezmu za kliku a du snažím se parkovat vždy trošku dál od ostatních ale i tak se stane že se tam najednou objeví deset aut který musí bejt nalepený na mě když tam mají půlku parkoviště
Parkuju přes dvě normálně
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
foto sice není mé .... taky máte své ratolesti takhle vycvičené?
Nejhorsi je ten zvuk, kdyz to kolem tebe jede. To je jak trabant s taktem navic takovy zvlastni zvuk. A musi to bejt silena motokara na nerovnostech.....
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Na druhou stranu má smárt odolné sedačky, testuji je v mokru, sněhu, bahně a jdou vždy vcelku dobře vyčistit
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Měli jsme to.. až na to, že je to na sněhu skoro nepoužitelné, tak bych do toho šel zas. Je to malé, do města super a neskutečně bezpečné..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Paani uz vidim jak smart utopim v bahne treba zacnou delat smart allroad nebo alltrack
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999