Miloshuf automaticky caravan II.
Re: Miloshuf automaticky caravan II.
On si to Milda jakožto vrchní cenzor (moderátor) určitě promaže
- Reklama
chlapi zapamatujte si ,gold ech gold
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vím proč nemluvíte o Černé perleti... Je totiž na žebříčku tak vysoko, že ji ani nevidíte...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
ne tak to neni ,je to proste barva ktera nestoji za rec......Frydex píše:Vím proč nemluvíte o Černé perleti... Je totiž na žebříčku tak vysoko, že ji ani nevidíte...
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Krajan a tak mě sundá....
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
Bože:D ten miloš bude mít radost:D Ale hezky tě setřel to je fakt ale ne černá je taky moc pěkná ale musí to být na dobrým autě )
černá barva - pěkná barva,a vůbec všechny barvy jsou pěkný, na astru snad nedávali vyloženě hnusnou barvu snad se nikoho nedotku,ale možná ta základní tmavě modrá není uplně ono,ale nic sem neřek
Dříve Corsa r.v 91 GSi,Astra G 1.6 r.v 98,Zafira 1.8 r.v 99 a nyní Astra H Caravan 1.7 CDTI 92 KW R.V.2008
Prvni letosni mobilni nepovedeny foto se slabsima foliema na prednich bocnich
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak posledni mobilni jarni foto nez zase prezuju na zimaky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet