K:Kapota - modrá metal.
Re: K:Kapota - modrá metal.
Pořád aktuální. Kdyby někdo měl tip, dejte vědět. Vrakáč v Bechyni už posílat nemusíte (asi jediná modrá metal. Astra k rozebrání) .
Prodáno... Co bude dál? Netuším...
- Reklama
Stále aktuální . Kdybyste někdo vážně věděl, kde takovou Astru rozebírají, dejte prosím vědět .
Už jsem se rozloučil s tim, že bych na vrakáči sehnal použitelnou kapotu.
Jediná šance je tak v "čerstý bouračce" nebo v dovozu z GB...
Už jsem se rozloučil s tim, že bych na vrakáči sehnal použitelnou kapotu.
Jediná šance je tak v "čerstý bouračce" nebo v dovozu z GB...
to my vysvetli,preco 2 roky cakas na kapotu vo farbe?to je taky problem si dat nejaku nastriekat?
Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
v Mostě je pán co má vrakoviště přímo jenom s oplama. Má tam dost dílů. Zkus zaject (pokud ti to nevadí) tak tam nebo ti můžu sehnat číslo a zkus mu zavolat jestli tam má nebo ne
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
nikos: Úplně jednoduše. Mam jen lehce poškozenou kapotu, se kterou se dá normálně jezdit. Takže se poohlížim po nějaké hezčí, nutné jí nepotřebuju. Ale hlavní důvod je ten, že za použitou kapotu dám 3 tisíce. V mojí barvě, origo lak, bez starostí. Když v barvě nebude, připočtu si ještě další 4 tisíce za lakování a barvu (aspoň, co jsem se ptal). Pokud koupim novou, ta stojí o cca litr míň,...
kulisek: Děkuju, hoď mi klidně číslo do SZ. Pokud bys jezdil kolem a kouknul mi tam, budu ti zavázanej .
kulisek: Děkuju, hoď mi klidně číslo do SZ. Pokud bys jezdil kolem a kouknul mi tam, budu ti zavázanej .
pokud to číslo někde najdu tak ti ho napíšu
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!