Nie menit kurzky, ale guferka na ventiloch!
Nie je to len o opel motoroch, mal som Golf IV 1999 1,6 8V APF, papal takisto takmer liter na 1000 km.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900OPEL-SHOP.SK
Meky, že jsi trouba co si nejspíš pořídil nějakou stočenou plečku a následně do ní narval majlant - to už víme. O tom nás neustále přesvědčovat nemusíš. Prosím tě, už tu nespamuj
Meky ty si chudák kritizuješ něco o čem víš velký prd tak se tady rozluč a udělej pápa! Nikoho z fora nebaví číst jak jsou všechny auta značky opel crepy, šmejdy a další tvoje krásné přezdívky! Toto foru je pro PŘÍZNIVCE ! Nechápu proč se nás snažíš přesvědčit o opaku je tu tolik členů kteří by opel nevyměnili ani za nic a ty si myslíš že je překecáš na KIU? Haha.. radši di na kia forum pomlouvat Opel tam to budou akceptovat líp než tady!
Jako všem vážně sorry za OT ale už mě to SERE jak to tady furt v každým příspěvku čtu že opel stojí za hovno!
2meky:
teď jsem dočet tvoje názory a divím se, že už dávno nemáš nějakýho Korejce, když jsou ty germánský auta takový sra.ky.....
sorry za OT
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen... OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Přesně,nevim co chce po aute z bazaru který má stočený Kilometry o půlku.
Ale já osobně bych nikdy do auta nenalil něco jako motorový olej kaufland,tesco atd.. To vážně ne.I kdyby splnovali specifikaci pro daný motor. Protože bych tomu nevěřil.