Ahoj všici, vím že toto sem moc nepatří, ale mám zde dobré zkušenosti a že tu je spousta odborníku a supr lidí tak prosím poraďte,mám dost blbej problém a už nevím jak .... prosím pomozte.
Mám corsu D (rv. 2008, 1.2i 16V) a nechce za boha nastartovat, měl jsem menší problémy už předtím to mi na studený motor spatně chytala a nechtěla držet otáčky když byla studená a neustále chcípala + kovadlinkový zvuk + mizerný výkon do 2,5 tis otáček nechtěla jet. Myslel jsem si první že vstřiky...ale bohužel měnil jsem a zvuk přetrvával...tak jsem si myslel že ventilky na ty jsem použil speciální olejíček do nádrže na promazání a začalo se to trošku zlepšovat ,ale neustálé při studeném motoru jsem to slyšel.
- a teď jsem jel a najednou během jízdy bez plynu mi najednou chcípl motor který se opět nahodil ale blbě jak kdyby šel jen na 3 válce...tak jsem musel zastavit a klasicky nastartovat a OK toto se mi stalo 2x....
- na diagnostice mi řekli že byla chyba v tom že nebyl benzín (ale měl jsem 1/4 nádrže) + chyba špatného běhu motoru či co, ale chyby byly vymazány a nic... jel jsem dál ...
- a den po tom co jsem auto nechal venku při mrazu jsem následující ráno nenastartoval, baterka se snaží motor točí,ale nic.... nenaskočí i když jsem ji(auto) dal do tepla zda není zamrzlý benzín, ale i tak beze změny...
- svíčky jiskru dávají, lišta nad svíčkama je také OK, ale zjistil jsem že benzínové čerpadlo při každém otočení klíčku nebzučí a nečerpá....(načerpá asi 1x po x pokusech)
- už nevím kde hledat nebo kde je chyba, prosím poraďte co s tím .... nevím kde hledat chybu....
Předem všem moc děkuju za radu......
Corsa D problem se startovanim
Corsa D problem se startovanim
Naposledy upravil(a) advanced dne 14 úno 2012, 18:17, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Re: Corsa D problem se startovanim
Zpětný chod motoru ???? Nějaká blbost!!!
Spíš zpětné spalování plynů-čili EGR.
Re: Corsa D problem se startovanim
zpětný??denny píše:Zpětný chod motoru ???? Nějaká blbost!!!
EGR je OK na diagnostice byl v pohodě....