Pokec o čemkoliv a OT
Re: pokec o čemkoliv a OT
Dpč doufám že to není termostat .. ((
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dost nepravděpodobné u tak nového auta... prostě kosa....
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
No jen doufám , normalně se to zahřeje ale prostě v takových mrazech to je delší .. a to jezdím docela furt kolem 2800 otáček takže žádnej klobouk
Záleží i na dalších okolnostech... Když jedu do školy, tak hnedka vyjedu z města, mám tam kilo a v autě je teplo za chvílu. Když jedu naopak zpátky, tak než projedu Baťovu třídu, tak tam teplo nemám, protože prostě ve měste se ti to tak rychle nezahřeje a když je to ucpanější nedej bože, tak tam mrznu i těch 20 minut, než to začne topit po výjezdu z města. Žádná porucha.
Naše služební dieselová Octávka má nějakej přídavnej ohřívač, takže topí za chvilku, ať je jak chce, bohužel
Naše služební dieselová Octávka má nějakej přídavnej ohřívač, takže topí za chvilku, ať je jak chce, bohužel
Dnes ráno do práce -18 po 12,5km teplota motoru 65°C.Celá trasa prakticky přes město takže v klídku na 3. cca2400 ot.Schválně jsem zkoušel chladič byl studený.Takže při tak nízké teplotě to stíhá uchladit radiátor topení.U filcky jsem zastavil topení ať se nejdřív zahřeje motor.Tady to asi nejde ,nebo sem na to nepřišel.Mám auto klimu.Teplota nastavená na 19°C.
ASTRA H 1.6 16v 85kw CARAVAN r.v.2011
Taky pozoruji při větších mrazech horší výkon topení. Dnes na displeji -20,5, topení nastaveno na HI a ventilátor na 3. Teplo bylo v autě až po 15 minutách svižnější jízdy.
Škoda Felicia Combi -> Opel Astra G Hatchback -> Opel Astra H Caravan 1.6 85kW voňavka 2011
po....srana zima, vcera mi prestalo chodit servo !!!
po nastarovani som sotva vladal potocit volant a svietila kontrolka asr, po par metroch jazdy zhasla a bolo to ok
, zatial sa to nezopakovalo,
o co moze ist ?
po nastarovani som sotva vladal potocit volant a svietila kontrolka asr, po par metroch jazdy zhasla a bolo to ok
, zatial sa to nezopakovalo,
o co moze ist ?
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Nastav si ručně kolečkem na "0" rychlost ventilátoru a až se ohřeje motor, tak spusť automatiku.šnek píše:U filcky jsem zastavil topení ať se nejdřív zahřeje motor.Tady to asi nejde ,nebo sem na to nepřišel.Mám auto klimu.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Tak je to vyřešené .Samozřejmě sem to našel tady na FÓRU ve starších příspěvcích.Mám elektronickou klimu.Topení se dá vypnout tak že,teplota na co nejmíň až až začne fučet větrák naplno to už tam ale nejsou °C.Tím se odstaví topení.Pak větrák na 2 a nasměrovat proud vzduchu na přední okno ať nezamrzá.Tím že se odstaví okruh topení se motor ohřeje podstatně rychleji.Pak normálně pustit topení auto a nastavit stupně.Včera sem topení pouštěl při 80°C teplota klesla na 70°C a pak šla velmi pomalu nahoru.Takže v takových mrazech to stíhá uchlazovat topení.Radši budu o 5 minut dél klepat kosu ale, ať se hlavně dřív ohřeje motor
ASTRA H 1.6 16v 85kw CARAVAN r.v.2011
Já myslím že ani nemusíš sundavat teplotu, stačí když se vypne větrák na 0. Řekl bych že jde teplá voda do tělesa topení tak jako tak, ale nevím to jistě.