vystrelovaci klic
vystrelovaci klic
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
- Reklama
- vojtavojta
Re: vystrelovaci klic
A do toho by sli prehodit "vnitrnosti" s toho nevystrelovaciho??? A co to znamena:klíč obsahuje nevyfrézovanú planžetu HU100 a logo.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Kluci, tak tohle by mě taky zajímalo. Jestli jsem se nepřeslech, tak za originál u Opelu dáš jářku 3000. Mě se u vystřelovacího klíče potentočkoval mikrospínač otevírání, tak používám rezervní pevný klíč. Koukal jsem na to jestli jde ten vystřelovák rozebrat, a nic za co bych se chytil jsem nenašel. Už jste to někdo měnil ? Díky
Chilli
ASTRA CARAVAN H 1.9 CDTI 16V (AC) Z19DTH 110kW 2005
ASTRA CARAVAN H 1.9 CDTI 16V (AC) Z19DTH 110kW 2005
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No že obsahuje tu planžetu a že v ní není vyfrézovaná drážka, tak jako máš ve svém klíči. Tu drážku si necháš v kličařství vyfrézovat. Pak ti bude odmykat a startovat. (Pokud tam teda ještě přehodíš kryptokód)vojtavojta píše:.... A co to znamena:klíč obsahuje nevyfrézovanú planžetu HU100 a logo.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Taky by me zajimalo, jak je to s prehozenim strev. Muj klic se mi "rozlejza" coz me dost stve. Jdou streva vymenit tak aby novy klic fungoval jako stary?
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak u tady toho, zdá se mi delší než originál, možná to klame, ale u originálního klíče to přeházet jde.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
- vojtavojta
Ja su vuuuul!!!!!Frydex píše:No že obsahuje tu planžetu a že v ní není vyfrézovaná drážka, tak jako máš ve svém klíči. Tu drážku si necháš v kličařství vyfrézovat. Pak ti bude odmykat a startovat. (Pokud tam teda ještě přehodíš kryptokód)vojtavojta píše:.... A co to znamena:klíč obsahuje nevyfrézovanú planžetu HU100 a logo.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Muj byvali vystrelovak byl taky ojetej atd, tak jsem koupil toto, akorat jsem kupoval z Allegro z Polska, tehdy jsem nemohl v Cesku nic najit ale to je jedno ,puvodni origo vystrelovak je nerozebiratelny tak si musite pomoct silou .....potom prehodite vnitrnosti a planzetu vymenite za tu s puvodniho a byl tu i navod ........ale nevim kde ......
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
- vojtavojta