Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
opisu priste
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Velké pochybení z Tvé strany
Jinak když projela kolem mě poprvé, tak jsem myslel, že mi někdo ukradl Astru
Jinak když projela kolem mě poprvé, tak jsem myslel, že mi někdo ukradl Astru
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím kdo má modrou metlu (něco jako OPC) Zafiru B s chromovým rámem vpředu, tuším že je to na zadní části i nějak polepené . Viděl jsem jí už víckrát Okolo Nových Butovic a Stodůlek. Jela se mnou kus (17/1) na výpadovce na Plzeň ona pak odbočila směrem na letiště, Slaný..., není to někdo z fóra? Nebo nemá někdo tady z Prahy západ či na berounska taky zafču B?
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Já viděl bílý OPC s šachovnicí. Ukápla mně slina
hmmm to se moc často nevidí neboli spíš vůbec
Ja videl v patek na terminalu hromadne dopravy v hradci kralove stribrnej caravan ridic na me celou dobu koukal tak sem si rikal ze sonduje oply jestli to neni odsud.... sem to sem chtel napsat uz v patek ale pamet je svine
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Nebyl dneska někdo v Brně se zafirkou? černé nebo tmavé barvy? Mam dojem že jsem zahlídl spz s logem astra h klub.. Odbočoval z vedlejší na hlavní! Bylo to v bosonohách!
Dnes v Olomouci na ulici Jiřího z Poděbrad, asi v 19:05 hodin modrý Caravan s Brněnskou značkou?
Dnes na ryclostní silnici Praha - Příbram usměvavá pani ze stříbrnou zafirou 1.8 pražská spz ?
Sem tak premejslel, kolikrat potkame nejakyho clubaka ptz oplu jezdi dost a ja sem treba nepotkal jeste ani emveeho ktery bydli ve stejnym meste a nedaleko..... a pritom ciham
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999