Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
- Georgeisin
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Ne ne, jen sem víc u patníku, dál od foťáku.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je jak před autosalonem Opla. Ta Corsa tam a ta Vectra navíc..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Tak jsem v pátek 13.1. viděl zaparkovanou Zafirku ve stejné barvě jako mám já v Holešovicích ul. Komunardů. Není to někdo z fóra?
Dnes jsme se byli s detma podivat na snih na Komari vizce a byli tam take 2 stribrny hacka a jedna stribrna zafira, asi nikdo z fora coz mladezi?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Kolik je tam sněhu? ....zítra chceme taky někam na výlet a pořád se nemůžem rozhodnout kam....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Tak pul metru ale fici jako prase
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Vcera a dnes odpo jsem byl u nas v UL v Baumaxu a na parkovisti cerna astra kombi s podznacnikama s adresou webu, ale Apikkk to nebyl dle kol, priznejte se kdopak tady jste z klubu jeste s cernou astrou
Ahoj Mildo, jezdí v UL stejná jako má a kola snad ted v zimě máme stejné. Já teď jezdím vláčkem a busem, zradila mě spojka a nejsou zlaťaky
Ani mi to nevadí, při dnešních cenách PH.
Ani mi to nevadí, při dnešních cenách PH.
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
Musim zjistit majitele nemam rad kdyz mi v "rajonu" jezdi hacko s adresou webu ale nevim kdo to je, treba jen nekdo koupil karu a ani nevi co vozi na aute za poklady
Máš registračku ? zjistím
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006