Astra H web
Re: Astra H web
gtc faceliftem neprošlo, mimo masky a prostřední mřížky v nárazníku
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
a jaký je rozdíl v maskách,že pofaceliftovou nelze nahradit místo předfaceliftové?uchycení či tvar??
u gtc/CC jde nahradit, u ostatních aster ne, je jiný uchycení mezi nárazníkem a maskou
tak mi nejde do hlavy jaký je rozdíl před a po fc maskou u gtc
ale kdybych bral masku třeba s kombíka tak už budu muset brát masku předfaceliftem nebo pofaceliftu či pasovat nebude žádná?
mám v tom teď guláš
ale kdybych bral masku třeba s kombíka tak už budu muset brát masku předfaceliftem nebo pofaceliftu či pasovat nebude žádná?
mám v tom teď guláš
šmarja samothe najdi si na internetu dvě fotky gtc, jedno rok 2005 a jedno rok 2009 a pořádně se podívej, pak se nebudeš 10x ptát
psal sem jasně že u gtc je před i po faceliftu stejnej nárazník, je jiná pouze maska a mrížka v nárazníku a to se dá prohazovat za facelift a nefacelift ale jenom u GTC/CC
u všech ostatních verzí je před a po faceliftu uplně jiný nárazník, mřížky v něm a maska a nedá se vzájemně zaměňovat
to samý platí i pro případ že by někdo kdo špatně vidí si nevšiml že nárazník u GTC/CC je do špičky a třeba u kombi neni a chtěl by zaměňovat masky...prostě to nejde
ale kdybys toužil po faceliftový masce a mřížce na GTC tak je mám, to je jediný co ti tam pujde dát bez výměny nárazníku
psal sem jasně že u gtc je před i po faceliftu stejnej nárazník, je jiná pouze maska a mrížka v nárazníku a to se dá prohazovat za facelift a nefacelift ale jenom u GTC/CC
u všech ostatních verzí je před a po faceliftu uplně jiný nárazník, mřížky v něm a maska a nedá se vzájemně zaměňovat
to samý platí i pro případ že by někdo kdo špatně vidí si nevšiml že nárazník u GTC/CC je do špičky a třeba u kombi neni a chtěl by zaměňovat masky...prostě to nejde
ale kdybys toužil po faceliftový masce a mřížce na GTC tak je mám, to je jediný co ti tam pujde dát bez výměny nárazníku
díky už v tom mám jasno musím mrknout na nějaké fotky nikdy jsem to nějak nesledoval
Nelekejte se designu na webu www.opel-astra-h.cz, puvodni redakcni system uz neni podporovan a sablona na ktere web jel uz nezvladla upgrade systemu na nove php, takze bude cely novy redakcni system, hezci, vylepseny, proste good.
Budu informovat jak se vec ma
Budu informovat jak se vec ma
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No zatím je to děs
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Ja jsem rad ze to vubec chodi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
teda fuj, to je hnus velebnosti
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........