Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Dnes Biathlon v Novem Meste na Morave Cesta celkem ok, jen zpatky to bylo misty nepekne namrzly. Par Hacek jsem tam zahlidl, ale z klubu asi nikdo...
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- Reklama
A co zkusit přeci tohle :Samothe píše:dneska ráno po cestě do práce jsem opět srazil srnu
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... %8D#p29366
Mám to nalepeno v přední mřížce pod značkou . Jestli to funguje ? Zatím jsem nic netrefil ....alespoň vnitřní pocit , že bylo pro věc něco uděláno
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No... myslím že to vojta na Gé fóru kdysi docela hezky pojmenoval....
Vojta píše:to musí bejt pro zvěř v lese fakt úžasný čuchat vejfuky, poslouchat hluk motorů a ještě nějakou placebo píčovinu
PS: ještě vozte česnek proti upírům
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
auto přežilo první srnku i druhou bez újmy jen malý škábaneček a guláš nebude odkulhala si to do pryč
Mel jsi po ni hodit hever nebo klic na kola Aby se netrapila a v hrnci ohrala.
My sme se dneska vratily z Maly Upy. Vikendova lyzovacka super, jen trochu foukal vitr . A asi 5 minut sem auto vyhrabaval ze zaveje ale povedlo se jak vikend tak dojet domu
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
tak dnes vymeneny olej + vzduchovy a pelovy filter.zas na chvilu pokoj dufam ...
Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
- Georgeisin
Tak dnes jsem si po STK, emisích, oleji… vyzvednul auto ze servisu. Jedu, prudčeji přibrzdím a spadl mi sníh na stěrače ze střechy, ty se sekly a po očištění skla už fungoval cyklovač pouze na prostřední rychlost a páčkou dolů (jedno setření) nefungovalo vůbec. Vrátil jsem se do neznačkového servisu, tam se v tom pánové vrtali půl hoďky a poslali mě do Opla, že neví.
V Oplu si to vzali na dílnu a asi po čtvrt hodině mi to předal technik, že prej sklo vyčistili úplně (naspodu), tzn. nebyl tam ani 1 cm sněhu. Stěrače se tak vrátily úplně do výchozí polohy a zjistily kde jsou a začly fungovat.
Celý mě to stálo 2 hodiny popojíždění mezi dvěma servisy, dobrá zkušenost. Značkový servis tentorkt bodoval, i když mě pán na přijmu strašil, že se bude muset objednat asi nějaký drahý díl…
V Oplu si to vzali na dílnu a asi po čtvrt hodině mi to předal technik, že prej sklo vyčistili úplně (naspodu), tzn. nebyl tam ani 1 cm sněhu. Stěrače se tak vrátily úplně do výchozí polohy a zjistily kde jsou a začly fungovat.
Celý mě to stálo 2 hodiny popojíždění mezi dvěma servisy, dobrá zkušenost. Značkový servis tentorkt bodoval, i když mě pán na přijmu strašil, že se bude muset objednat asi nějaký drahý díl…
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
a proto se mete sníh ze střechy než se někam vyjede
Přesně tak! Nesnáším, když to z někoho za jízdy padá a nebo je za ním chumelenice jak na severním pólu