Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Né, Mildo, je mi to jedno, když jsem v civilu, slyšel bys, kolik mám pro "ORGÁNY" titulů.
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
- Reklama
Ja vim, jinak koukal jsem ze parkujes u hotelu, nojo to se nekdo ma
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Není totiž na Masaryčce, kde zaparkovat, jezdím z Teplic na chlup a to je už plný. A ještě to pos... těmi žlutými pruhy ZASOBOVÁNÍ.
Tak jsem začal parkovat u Vladimíru, znám od jistých dob ředitele, tak mě tam nechává parkovat bez povšimnutí. No a kdyby si mě všimla MP, tak bych jim to snad nějak vysvětlil
Jo...ty máš co říkat s tím místečkem podél spořitelny
Tak jsem začal parkovat u Vladimíru, znám od jistých dob ředitele, tak mě tam nechává parkovat bez povšimnutí. No a kdyby si mě všimla MP, tak bych jim to snad nějak vysvětlil
Jo...ty máš co říkat s tím místečkem podél spořitelny
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
Ono na Masaryčce se už poslední dobou nedá zastavit ani přes den a to je tam zákaz stání
Žluté pruhy pro zásobování ? Ty tam malovali zbytečně, stejně tam pokaždé parkuje nějaký osobák
Žluté pruhy pro zásobování ? Ty tam malovali zbytečně, stejně tam pokaždé parkuje nějaký osobák
novinářská ulice, černé GTC
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na Novinářské sem dneska byl, ty už nechlastej.. já mám kombajna
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Dnes jsem snad žádneho člena nepotkal. Ul Holečkova, přechod, sanitka,Zafira B s prasklím čelním sklem a vyleštěným pruhem na kapotě. To asi bolelo
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
- Georgeisin
Takhle jsem včera zaparkoval před barákem (Plzeň Lochotín). Bydlím tu krátce, tak ty dva neznám, ale parkují vedle sebe často, tak by možná mohli být z fóra. Ještě tady u nás parkuje jeden Twintop s německou značkou.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
Na te spodni fotce vypada ten cerveny caravan jako zmenšený